Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet legyőzni a...

Hogyan lehet legyőzni a hisztis pitsáskodást?

Figyelt kérdés
Bevallom. Egy hisztis pitsa vagyok sokszor. De nem akarok ilyen lenni. Szüleim nevelése miatt lettem ilyen. Mit tudok tenni, hogy megváltozzak?
2013. aug. 1. 23:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%

figyelj oda rá hogy ne viselkedj úgy

de ha ilyen a természeted, teljesen nem fogsz tudni megváltozni

de jobb lehet sokkal :)

2013. aug. 1. 23:21
 2/19 A kérdező kommentje:

De nem tudom, hogy kell helyesen viselkedni.

Mikor kicsi voltam, és kellett valami addig nyígtam amíg meg nem kaptam. Mindig megvették nekem, ami kellett. Ágyba kaptam a reggelit. Hogy felnőttem, már nem csinálhatom ezt. A nyígással nem érek el semmit. De beletörődni meg olyan nehéz. Makacs vagyok, türelmetlen és temperamentumos. Nem is tudok megváltozni? :O

2013. aug. 1. 23:53
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Kézrátétellel meggyógyítalak. Amikor elkezdesz hisztizni, lendületesen ráhelyezem a tenyeremet az arcodra, és ezt folytatom addig, amíg abba nem hagyod.
2013. aug. 2. 00:26
 4/19 anonim ***** válasza:
26%

Azzal nálam sokat nem fogsz elérni. És szerintem senkinél sem.

Konstruktív válaszokat szeretnék.

2013. aug. 2. 00:32
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
Az a helyzet, hogy ma 00:26-nak teljesen igaza van. Még akkor is, ha mínusz 100 pontra lenyomja ezért bárki is, őt vagy engem. És egyáltalán nem igaz, hogy ezzel nem lehet elérni semmit. El lehet. Tudom, mert vagy ezer gyerek fordult meg a kezem alatt sok év során és sajátom is van néhány. Viszont a lányomhoz, aki most lesz 18 éves, egy ujjal sem kellett hozzáérni soha. Nem volt miért. Amúgy meg tényleg szeretem a gyerekeimet. Itt, a gyakorikerdeseken viszont hagyományosan csak pszichológusok könyveiből nevelt gyereke van mindenkinek, öntörvényű, korlátozatlan, innovatív és szabad, meg mindenféle gyermeki jogi blabla.
2013. aug. 2. 01:05
 6/19 A kérdező kommentje:

Már miért lenne igaza? Veréssel mióta lehet elérni bármit is?

Lehet próbálkozni egyébként. De hogy ez nálam egyáltalán nem segítene, sőt csak rontana a helyzeten, az is biztos.

2013. aug. 2. 01:12
 7/19 anonim ***** válasza:
36%
Nos, látszik, hogy nem találkoztál még ezzel a cselekménnyel. Így hát nem tudlak és már nem is akarlak meggyőzni. Hisztizz csak tovább kedvedre. Én a gyerekeimet úgy neveltem, hogy mások elfogadják őket, hogy a nagyobb közösség (mármint a családnál nagyobb társadalom) számára tolerálható legyen a viselkedésük. Ha nem ezt teszem, akkor utálták volna őket, és másoktól kapnak később pofont, fizikait vagy képleteset, mindegy. De ha időben tőlem megkapják a figyelmeztetést, akkor igen, boldogulni fognak, ja, és még valamit: ezt hívják nevelésnek. Nem az a nevelés, hogy etejük, meg hizlaljuk. Az más, az valami állattartás.
2013. aug. 2. 01:31
 8/19 anonim ***** válasza:
37%

Akkor hisztizz ki magadnak egy saját lakást, meg havonta annyi pénzt, amiből megélsz. (Ha nagyon pofátlan vagy, akkor azt is elérheted, hogy anyuci főzzön-mosson rád élete végéig.)

Egyébként még mindig tartom magam ahhoz, hogy egy erőskezű férfi gatyába tudna rázni (nem én, mert nekem nem kellesz :D).

2013. aug. 2. 01:56
 9/19 McEnroy válasza:
25%
pucolj sok hagymát..akkor sírós pitsa leszel.. látod.. milyen gyorsan meglehet változni..
2013. aug. 2. 02:16
 10/19 AeonFLUX ***** válasza:
25%

Mi az a nyígás?xD

Amúgy erre két nagy büdös pofon lett volna az ellenszer gyerekkorodban, talán most is lenne hatása.

2013. aug. 2. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!