Egoista lennék?
Figyelt kérdés
Nem rég születtek kiskutyák és az egyiket magamról neveztem el és a gépemen illetve a telefonom háttere is én vagyok. Facebook borítóképemen meg épp egy fagyival pózolok. Lehet, hogy nagy az egóm?2013. júl. 31. 16:01
1/9 anonim válasza:
igen
borítóképen nem meglepő(de azt nem értem hogy minek pózolsz egy fagyival),de a többi szerintem nagy egora utal
2/9 anonim válasza:
Hatalmas egód van. Nekem szakközépbe volt egy lány osztálytársam akinek saját maga volt a háttérképe telón, pedig ronda volt.:S
3/9 anonim válasza:
igen az vagy, bár jobb mint ha önbizalom hiányod lenne. ha már érzed magadon, hogy a kelleténél önteltebb vagy, akkor oda tudsz figyelni a viselkedésedre, és így már nem is vagy olyan messze az arany középúttól. :)
4/9 anonim válasza:
szerintem meg nagyon buta vagy !!!
5/9 anonim válasza:
Inkább lennék kicsit visszahúzódóbb mint ekkora egoista, valószínű az emberek is úgy viszonyulnak hozzá meg a barátai is hasonló beállítottságúak, nekem meg nem kellenének egoista barátok.
6/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim :(
2013. aug. 1. 11:39
7/9 anonim válasza:
akkor most gondold végig hogy miért nincsenek:
senki sem szereti az egoistákat,és valószínűleg több hibád is van csak eddig nem tűnt fel
az emberek mostanában lusták arra hogy más egoizmusában gyönyörködjenek,főleg ha nincs oka a beképzeltségre
8/9 anonim válasza:
Mostanra már biztos levágták az összes halat, hogy kinyithasson újra esténként a klub, szóval lehet a pultnál sushi-t is kérni aki szeretne XD
9/9 anonim válasza:
Ez nagy hulyesseg komolyan! :D
Lehet,hogy tenyleg egoista vagy, de szerintem attol,hogy valaki a sajat kepet teszi be hatternek attol meg nem egoista!
En mondjuk onbizalom hianyban szenvedek, szoval..xD
Kicsit beteges,hogy a kutyadat magadrol nevezted el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!