Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez hogy történhetett? Nem értem!?

Ez hogy történhetett? Nem értem!?

Figyelt kérdés
Régen nem voltam az a "gyönyörű" lány... Sőt elég csúnyácska voltam, 1 évvel ezelőtt.. Viszont mára, tök normálisan nézek ki, nem vagyok csúnya, vannak fiúbarátaim is, viszont máig előbukkannak az 1 éves képeim, amin bűn ronda vagyok.. Olyan zavaró, ha valaki meglátja... De komolyan fel sem leeht ismerni engem... Télleg nem értem, hogy változhattam ennyit 1 év alatt. Most annyira más minden.. Hogya lehet ez? Létezik egyeltalán hogy valaki ilyen módon megszépül?
2009. okt. 24. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mert a kamaszok sokat változnak, mire elérik a végleges alakjukat, formájukat.

2009. okt. 24. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.1 éve bűn ronda voltam.3 éve még rosszabb.Most meg már teljesen normálisan nézek ki.Képeimet visszanézve én is sirok hogy hogy néztem ki te joisten.És mostmár nekem is vannak fiú barátaim.Eddig nagyon nem volt.Még barátaim se voltak.De mára már vannak.Nagyon különös hogy ennyi idő alatt ekkora változás van.

16/L

2009. okt. 24. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen!Az akkori(tinikori)meg mostani önmagam ég és föld!!!Majd sírva fakadtam mikor kezembe akadt egy 5.-es kori képem,és el nem tudom a mai napig képzelni,hogy változhattam meg ilyen nagyon!De hála ég sikerült!:)

22/L

2009. okt. 24. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Szerintem örülj ennek. :)
2009. okt. 24. 14:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Örülök, de azok a képek borzasztóak.. :( És mivel sok kép fent volt myvippen, barátnőim lementetták, és felraktak a "barátok" mappába. :\ és azok a kéépek még mindig ott csücsülnek. és zavar ... :((((
2009. okt. 24. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
hát mond nekik h vegyékle vagy tegyenek fel mostanit.
2009. nov. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!