Hogyan bírok leszokni?
Figyelt kérdés
10 éves vagyok és egy kicsit kezdet rászokni az ilyen szavakra: embör, hagyá' má'!, stb. Segítsetek visszaszokni az ember, hagyjál már!, stb.2013. júl. 30. 12:34
1/8 anonim válasza:
figyelj arra hogy milyen szavakat használsz,esetleg kérj meg rá valakit hogy szóljon(esetleg csípjen meg)ha ezeket használod
2/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy csúnyán beszélek (igaz az is baj, de nem arról van szó) hanem hogy ilyen "népiesen" (vagy nem tudom, hogy nevezzem) beszélek, pedig városban vagyok, és elegem van! De azért köszönöm amit a csúnya beszédre javasolt azt is! :D :P
2013. júl. 30. 12:54
3/8 anonim válasza:
Figyelj oda mit mondasz és lehetőleg a társaságod se ezeket a szavakat használja.
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok:ki beszélt itt csúnya szavakról?
egy betűt sem írtam a káromkodásról,az ilyen "népies"(bár nem tudom hogy mitől lenne az,falusi vagyok,de még nálunk sem használnak ilyen szavakat)szavakra céloztam
ha felhívják rá a figyelmedet vagy ezekhez a kifejezésekhez negatív élmény társul(csípés)könnyebben leszoksz róluk
5/8 A kérdező kommentje:
Nem használja senki más itt a közelemben, csak nem rég voltunk a nagymamámnál és ők egy kis faluban élnek, úgyhogy szerintem ott hallottam és azért beszélek így! Meg ilyenket mondok apukámnak: nézzd apu mennyi embörke van az utcán, és ezt egy kicsit cikinek találom! :(
2013. júl. 30. 13:02
6/8 A kérdező kommentje:
Ja jó, köszönöm mindenkinek! És kipróbálom a csípkedést! A mamám Ukrajnában lakik, lehet hogy azért, és egy nagyon kicsi faluban!
2013. júl. 30. 13:09
7/8 anonim válasza:
Ukrajnában? Csak nem Trollszkij Novgorodban?
8/8 A kérdező kommentje:
Haha, pont nem!
2013. júl. 30. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!