Nagyon szegyelos vagyok, altalaban mindekivel, es ezt bekepzeltseggel probalom leplezni. Mit tegyek, hogy ne igy legyen?
Figyelt kérdés
Mindenki azthiszi hogy milyen egy bekepzelt ri.anc vagyok, pedig csak a szegyelossegemet probalom leplezni, persze ezt akaratomon kivul...ez igy nagyon nem jo. Valami tanacs ? :S2009. okt. 23. 20:02
1/2 anonim válasza:
ne beképzeltséggel leplezd mert akkor meg fognak
utálni add önmagad
2/2 A kérdező kommentje:
de nem onszantambol csinalom...probalok nem az lenni, es mindnekivel kedves lenni, de megse ilyen a kisugarzasom..ezt mar tobben mondtak
hogy nem szo szerint bekepzeltnek nezek ki, de egy olyan szemelynek viszont igen, aki nemszivesen baratkozik masokkal, akinek 'inkabb hagyjanak beket'
pedig egyaltalan nem szeretem, hogy ilyen vagyok. nagyon szeretem ha az emberek szeretnek es ha tudom, hogy fontos vagyok egy picit is nekik. es akar egy rossz szo...egy rossz nezes, amibol azt veszem ki, hogy nem birnak, kepes elrontani a kedvem...:(
2009. okt. 23. 20:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!