Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elég nagy gáz van. Elkéne egy...

Elég nagy gáz van. Elkéne egy kis segítség. (? )

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy én egy 15 éves budapesti fiú vagyok.

Egész nap a gép előtt ülök gyakorlatilag, netezek és filmet nézek, vagy egy sorozatot. A lényeg, hogy gép előtt ülök a folyamatosan, nem szoktam kimenni, átmenni valakihez, nem szoktam bulizni, nincsenek haverjaim, se barátaim, se társasági életem.

Az életem egy nagy semmi. Nincs izmos felső testem, na meg nem vagyok Brad Pitt. Más eljár bulizni, vagy a haverjaival lóg. Nekem nincsenek. A napomat a neten töltöm.

Nem tudom mit kéne csinálnom, de hogy nem ezt, az biztos.

Hogy legyenek ismerőseim?

Néha kajak féltékeny vagyok a korombeliekre, akik már rég csajoznak, eljárnak, élik az életüket.

Nem azzal van a baj most, hogy nem megyek pl ki a szabadba néha futkosni, vagy gördeszkázni, stb, mondom, nincs társasági életem. Szar vagyok.

Remélem tudtok segíteni. Rám férne.

2013. júl. 29. 17:35
1 2
 11/14 rolly95 válasza:
Szerintem pedig a konditerem a legjobb otlet. ne felj nm rohognek ki. ott az emberek egy ido mulva miutan megismerik egymast olyanok mint egy nagy osszetarto csalad. segitik egymast nm csak a z edzoteremben hanem a maganeletukben is. en is igy kezdtem. felenken, nm ismertem senkit. de masok megszolitottak es konnyu volt beilleszkedni. es meg a jobb kinezethez is tesz. fontold meg. egeszseg, szorakozas, sport, kozosseg egy helyen.
2013. aug. 1. 10:11
 12/14 anonim válasza:
Szerintem pedig a konditerem nem túl jó ötlet mert van egy pár hely ahol a helyi 'izmos nagymenők' azt hiszik ők ott a királyok és mindenki mást figyelmen kívül hagynak..Próbálj meg olyan sportot találni ahol hasonló emberek vannak(birkózás,úszás,futás),vagy valami számítógépes klub stb..
2013. aug. 12. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Kondi! Nem fognak kiröhögni.. Mindenki egy kis félelemmel megy először, de ha nem vagy csicska akkor nem fog senki piszkálni vagy ilyesmi.
2013. aug. 15. 16:47
 14/14 A kérdező kommentje:
de én kocka vagyok, droidfejű, egy madár :D Nem kondizhatok, a kigyúrt állatok közt meg pávák közt cinkes lenne :D
2013. aug. 16. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!