Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elég nagy gáz van. Elkéne egy...

Elég nagy gáz van. Elkéne egy kis segítség. (? )

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy én egy 15 éves budapesti fiú vagyok.

Egész nap a gép előtt ülök gyakorlatilag, netezek és filmet nézek, vagy egy sorozatot. A lényeg, hogy gép előtt ülök a folyamatosan, nem szoktam kimenni, átmenni valakihez, nem szoktam bulizni, nincsenek haverjaim, se barátaim, se társasági életem.

Az életem egy nagy semmi. Nincs izmos felső testem, na meg nem vagyok Brad Pitt. Más eljár bulizni, vagy a haverjaival lóg. Nekem nincsenek. A napomat a neten töltöm.

Nem tudom mit kéne csinálnom, de hogy nem ezt, az biztos.

Hogy legyenek ismerőseim?

Néha kajak féltékeny vagyok a korombeliekre, akik már rég csajoznak, eljárnak, élik az életüket.

Nem azzal van a baj most, hogy nem megyek pl ki a szabadba néha futkosni, vagy gördeszkázni, stb, mondom, nincs társasági életem. Szar vagyok.

Remélem tudtok segíteni. Rám férne.

2013. júl. 29. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valamilyen edzésre, tanfolyamra járni, ami érdekel? Ott lenne máris közös téma a többiekkel.
2013. júl. 29. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem tudok mit írni csak azt hogy nyugi nem vagy egyedül én is így vagyok plusz nekem még pénzem meg munkám sincs :D szerintem fogadd el a helyzetet járj egy kicsit közösségbe pl vmilyen szakkörre ami a hobbidhoz kapcsolódik vagy keress facebookon barátokat

15/l

2013. júl. 29. 17:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akarod hogy jobb legyen, akkor tenned is kéne nem?

Menjél ki, mozogj, ismerkedj, nincsenek haverjaid, na és? Keress itt a neten egy társaságot ismerkedj emberekkel, aztán még többel fogsz megismerkedni. Mondtad hogy szeretsz deszkázni, keressél deszkás haverokat.

2013. júl. 29. 17:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Na igen a helyzet az, hogy már próbáltam. Nem olyan könnyű, vagyis nekem nagyon nem jött még össze sose ez az "ismerkedősdi".

Hiába van közös témánk, pár hét után már meg is szűnik a kapcsolat. 1 év alatt összesen egy embernél volt ilyen máig tartó haverkodás, de hát.. vidéki, szóval ő is netes. A különbség kettőnk között, hogy neki vannak haverjai, ott ahol lakik. Nekem meg nincsenek.

2013. júl. 29. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül a problémáddal.

Szerintem a legfontosabb, hogy előbb tarts egy kis önvizsgálatot. Milyen tulajdonságaid vannak, mik érdekelnek, milyen embereket szeretnél megismerni és eddig miért nem sikerült. Ha valakinek nem vagy szimpatikus, az nem a te hibád. Ne félj a kellemetlen helyzetektől, azok nélkül jobbak sincsenek : )

Lépésről lépésre viszont ezt senki nem tudja elmondani, egy azért mert kiszámíthatatlan, a másik, hogy ezt magadra kell bíznod, szerintem az ilyen alap dumákkal, hogy keress klubbot, fórumot te is tisztában vagy. Ha valami nem világos az ismerkedéssel kapcsolatban, olvass utána. Ne hasonlítgasd magad másoktól, attól úgyis csak szomorú leszel. Nem áldozat vagy, hanem te választod meg azt a helyzetet, amiben élsz, így ugyanolyan erővel tudsz rajta változtatni is.

2013. júl. 29. 18:23
 6/14 A kérdező kommentje:

Ez is egy olyan dolog, hogy próbáltam, de nem megy :(

Mentem én már minden fórumra, kerestem témákat, amik nem csak engem érdekelnek, de senkivel se tudtam semmilyen szinten se "összehaverkodni".

Meg ha kimegyek a szabadba, akkor se tudok ismerkedni. Szólítsak le idegeneket az utcán?

Nem szeretném egyébként eleve ilyen erőltetettre venni, hogy "Nekem nincs haverom, de most kéne pár, szóval legyünk barátok". nemtom hogy csináljam

2013. júl. 30. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tudod mit kell tenned. Ki kell menned a házból. Az hogy néha futsz, ettől még nem fog megváltozni a helyzeted.

Íratkoz be valamilyen kondi terembe. Azonnal nem, de idővel össze fogsz ismerkedni a többiekkel! :)

Válasz valamilyen klubbot ahol szintén jól érezhetnéd magad.

Pingpong, néptánc, foci, úszás, kardvívás, birkózás....

2013. júl. 31. 20:53
 8/14 A kérdező kommentje:

Konditerembe? Jól kiröhögnének :D

De ez, hogy szakkörre járjak jól hangzik, csak igazság szerint egy szakköre meg sportra se járnék szívesen. Most csak azért, hogy összeismerkedjek valakivel csak azért is megint nálam erőltetett.

Bocs amúgy, hogy ilyen nyafogós vagyok :D

2013. júl. 31. 22:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis hogy akarsz ismerkedni?

Reménykedsz abban, hogy az utcán igegenek megszólítanak, vagy esetleg futás közben akarsz ismerkedni?

Akik csajoznak élik az életüket, ezekszerint oda nem tudtál beilleszkedni. És most? Életed végégig az akarsz lenni ami nem vagy? Igen is mozduljál ki otthonról, klubbokban összeismerkedsz emberekkel, és eljártok bulizni. Ha ne jön össze, jöhet a következő szakkör! :)

2013. aug. 1. 01:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Meggyőztél :D
2013. aug. 1. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!