Mit csináljak a barátommal?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátom,aki bár elég agyas,meg kicsit túlbuzgó is órán,teljesen hülye,mármint mindig hülyül,idiótát csinál magából,és ezért néhányan nem is szeretik,mert mindig idiótán viselkedi. Sok barátja van,de a fiúk közül még mindig úgy néznek rá egyesek,hogy "xy hülye".Beszélni nem nagyon lehet vele,de amikor úgy van,akkor mondom neki,hogy változtasson egy kicsit,de lehet,hogy ez a dolog az éretlenség miatt van?2009. okt. 23. 18:54
1/3 anonim válasza:
Szóval ő okos...nah evvel nincs baj legalább megtud élni az agyából...
Amúgy mindenkivel lehet valamennyit beszélgetni és nem biztos h,mindig a változással kell szekálni...
2/3 anonim válasza:
ja és h ate a barátja vagy(vagy annak mondod magad)akkor nem mondasz ilyeneket és megértem h,azt akarod h,szeressék
Sztem ha te bírod az neki már elég
és segíts neki h nem csináljon hülyét magából
3/3 A kérdező kommentje:
nem fiú vagyok,hanem lány,és én tényleg kedvelem,sőt ő az egyetlen igazi barátom,de az zavar,hogy a többi "haverja" nem veszi komolyan,meg totál hülyének nézik,és ezt hangoztatják mindig... bár a srác nem tudja..
2009. okt. 23. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!