Miért tudok egy barátommal szinte gátlástalan lenni?
Figyelt kérdés
eléggé gátlásos vagyok, meg kicsit csöndes is általában. de amikor a legjobb haverommal vagyok, néha rá se ismerek magamra hogy miket csinálok. ha mással vagyok nem engedem el így magam. többi haverjaimmal nem tudok ilyen lenni mint vele, ez mitől lehet? szeretnék mindenkivel ilyen lenni de nem tudok. ez mitől lehet?2010. nov. 15. 20:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért lehet mert alapból egy visszahúzódó és kicsit zárkózott típus vagy. Pedig csak rajtad múlik hogy kivel hogyan viselkedsz, te irányítod a cselekedeteidet :) Ha tényleg szeretnéd, változtathatnál a dolgokon, de te csak gondolkodsz rajta.
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok kb...csak nálam ez több emberre korlátozódik... mondjuk ezt a gátlást is csak a megfelelési kényszer adja...:)
3/5 anonim válasza:
én a barátommal vagyok ugyanígy,még csak 2 hete vagyunk együtt de nagyon feloldódunk egymás társaságában.
sokszor én se ismerek rá magamra,barátaim nincsenek épp azért mert csendesebb vagyok,a legjobb bnőmet meg "elveszettem" ,mint kiderült ez a barátság nagyon egyoldalú volt:S:(
4/5 anonim válasza:
Mert Ő a barátod,a többi csak ismerős!Meglátod barátod csak kevés lehet az életedben, és azt pont erről ismered föl!
5/5 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-17 20:13
Mintha én írtam volna. és még a százalék is egyezik :O:D
Dettó ugyanilyen vagyok én is. Csak 1 bizonyos idő után tudok rendesen feloldódni. Nem mindegy kinek a társaságában vagyok :S Néha amúgy átok, de megtanultam kezelni és azóta nem érdekel ki mit mond, én ilyen vagyok kész.
,l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!