MIre emlékszel vissza szívesen?
Azokra a kollégista barátnőimre (pontosabban 3ra) akikkel egy szobában voltunk,össze voltunk nőve,de sajnos már elmentek.
18/L
hú..honnan is kezdjem?:)
rengeteg dologra... nagyon szerettem a suliban a 3.osztályt,egyszerűen akkor minden jó volt ,akkor kezdtem el ritmikus gimnasztikázni(amit már sajnos abbahagytam azóta), mindig kitaláltunk valami érdekeset a suliban mikor szabadidő volt délután(pl. : kuckóépítés levelekből, kitaláltunk sorozatokat és izgalamas történetek szövődtek:).Nagyon szerettem 6.-os lenni,egyszerűen akkor szinte mindenen nevettünk-eszméletlen volt:).Szívesen emlékszek vissza az ált. iskolai angolórákra,imádtam őket és a tanárt is nagyon szerettem.Nagyon boldog voltam,mikor az öcsém megszületett(közel 6 éve).Szerettem "bandázgatni" a barátokkal,barátnőkkel még 13 éves korom körül,szerettem mogyorót csenni a közeli volt ovim udvarából:), az első Zanzibar-koncertre amin voltam , 9.-ben megismertem egy csomó újembert,akikkel évekig nagy barátságban voltam és hatalmasakat beszélgettünk és nevetgéltünk együtt suli után. Arra, h sokat "nyomoztunk" különféle személyek iránt..:D, és természetesen arra mikor megismertem a barátomat és a vele eltöltött szép percekre. Röviden ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!