Sokan lesütik a szemüket, ha az utcán menve valaki mellé érnek, szembe menve egymással. Ti is tapasztaltátok ezt?
Igen. Mondjuk én is elnézek mellette, vagy máshová nézek, és én sem szeretem, ha valaki mondjuk a szemembe néz (idegen szembejövőről beszélek), mert akkor rögtön az jut eszembe, hogy úristen, az ebéd maradéka a számon van, vagy mit néz???
A metrón is olyan fura. Ülünk mint a heringek, és senki nem néz senkire. Én már megszoktam.
a magyar emberek rendkívül zártak, nézd meg ugyan ezt mondjuk egy párizsi vagy madridi metron, aztán eldobod magad, ott még el is kezdenek beszélgetni veled
ez van :(
1. vagyok. :)
Párizsban és Madridban még nem jártam, de Rómában, Londonban, Belrádban, Pozsonyban, Dublinban ugyanez a szitu, mint itthon.
Én nem vagyok amúgy egy zárkózott ember, sok barátunk van, és szeretek is ismerkedni, de engem zavarna, ha a párizsi metrón szólnának hozzám.. de lehet hogy már túlságosan megszoktam az itthoni "etikettet".
Én sosem nézek a másik emberre főleg nem idegenre. A szemébe nem nézek. Alapjában zárkózott vagyok, és engem is irritál amikor engem néznek. Gondolom mást is...
16/L
A magyarokról azért azt tartják, hogy nem annyira zárkózottak, mint a többi európai, szóval most képzeld el a többit.. (:
Én szeretek mások szemébe nézni, szerintem minden ember érdekes. De ha látom rajta, hogy zavarja, akkor leveszem róla a szemem.
És engem is zavar, mikor sok ember csak ül egymás mellett nagy kussban és csak mered maga elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!