Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogy jelemeznetek engem?

Ti hogy jelemeznetek engem?

Figyelt kérdés
Ti hogy jellemeznétek engem hogy rengeteg szornyusegen mentem át amit nem sorolnak. Fel éve meghalt a papam akivel egyhazban nőttem fel és a mamam most lett rákos. De nem tud megrokonyiteni még mindig a legjobbat hozom kimindenbol es vidam vagyok mondjuk sokat sirok es gonolkozok de ezt sose mutatnam itthon nem vagyok egy erzelmes ember arrol sem szeretek beszelni hogy itthon kinek mi baja de csak az itthoniaknak mutatom ilyen erzeketlen valakinek magam másnak sokat segitek meghalgatom oket tanacsot adok.. Meg ugy erzem hogy nem szeretem a saját anyam persze tett dolgokat kiskoromban de azt fogjuk ra hogy lerendeztem magam de szinte nem tudok megmaradni meletuk egyhazban utálom ahogy beszelnek ahogy gondolkoznak utalok varosba menni vele mert mindig csak panaszkodik megvalamit nem ért pl iskolamal kapcsolatosan es rogton azt mondja pofan baszlak meg ilyenek meg mindig debisek es nem birok velluk egy legterbe lenni. Ti hogy jellemeznétek?
2013. júl. 25. 13:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Sehogy, talán mert nem ismerlek. De ez a történet viszont komplex. Bírd ki valahogy, és becsül meg ami van, idővel könnyebb lesz.
2013. júl. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!