Elviselhetetlen a személyiségem, mit tudnék vele tenni, hogy változtassam meg?
Kb. minden fiatal, akivel megpróbáltam összebarátkozni, ezt gondolta eddig rólam, szóval valószínűleg így is van.
Persze tudom, hogy így ismeretlenül nem lehet megmondani, mi velem a baj, de akármi is az, mit tehetnék annak érdekében, hogy megváltozzak, hogy kevésbé legyek elviselhetetlen?
Interneten mondták ezt főleg egyébként, akikkel ott beszéltem, de lehet élőben is ez a véleményük.
18/F
Egy kérdés.Érettebbnek, érettebb gondolkodásúnak tartod magad a többi veled egykorú fiatalhoz képest?
Ha ezt megválaszolod, akkor én meg leírom, mi a helyzet.
Általában nem, de van jónéhány velem kb. egykorú ismerősöm, akiknél érettebbnek érzem magam, persze nem adom egyiknek se a tudtára, és nem is beszélek lekezelően senkivel.
Meg az van, hogy én nem olyan dolgokról szeretek beszélgetni, mint a korombeli fiúk többnyire (ez talán baj), hanem időjárásról, és ilyen komolyabb dolgokról, meg nyilván ismerkedni velük, elég sok mindent kérdezek néha azokról, akikkel beszélek.
Én ugyan így vagyok, nem jövök ki valami jól a korombeliekkel.Most nem nagyképűségből, de érettebbnek tartom magam náluk, szinte nincs is közös téma, az idősebbekkel jól kijövök.
Szóval szerintem te is érettebb vagy mint a többi, nekik még később lesz az fontos, ami neked már az.
Velem is ez a helyzet, még nem volt barátnőm, pár csaj mondott olyat, hogy "idegesítően okos", vagy "idegesítően okoskodó" (nem ugyanaz!), legalábbis én még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akivel tudnék az augmentációkról, vagy a Deus Ex című videojátékról beszélgetni, ezért inkább elmegyek fórumokra, ahol viszont mindig találok pár embert, akivel tudok erről pár szót váltani.
Megoldás: amíg meg nem változunk, ott van az internet.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!