Milyen a személyiségem?
Nagyon kritikus vagyok,az órákon teljesen jól viselkedem viszont ha elmegyünk valahová akkor az egész utat végig fecsegem.
Mindenki úgy hív hogy miss tökély(ami elég idegesítő) és sokszor megkapom hogy közép pont vagyok.<-"mit jelent ez egyáltalán!?"
kitűnő vagyok rajzból és énekből.Sokszor a tanárok engem ajánlanak a társaimnak példának...(amit szintén nem nagyon értek)
Útálok takarítani,és sportból sem vagyok valami jó,vagyis a hajlékonyságom nem rossz,de nem tudok gyorsan futni.
általában soha nem keveredek bajba,de ha mégis akkor félelem nélkül felválalom,viszont azt nem szeretem ha a bajtársam meglapul.
elég félős vagyok,főleg a bogaraktól félek.Ha valami baj van vagy nem stimmel akkor általában én szúrom ki először.Ha gyanús embert látok akkor minnél távolabb megyek tőle,elő vigyázatos vagyok.Nem vagyok valami agresszív,semmiségekre oda sem figyelek.Viszont ha egyszer felboszantanak(nagyon)akkor kiálok magamért.Mindent higgadtan kezelek,viszont sajnos a könnyeimet nem tudom vissza tartani.Azonnal jönnek a krokodil könnyek ha szomorú vagyok.
ha baj van akkor figyelmeztetem azokat akik velem vannak/közel álnak hozzám,de legelső sorban a magam épségére figyelek.
Ha érzem hogy nincs esélyem/esélyünk akkor megbújok.
Ha kérdezik a véleményem akkor ami a szívemen az a számon<-így mondják ezt?
sokszor a szigorú véleményem miatt hamar megsértődnek a barátaim,főleg akkor vagyok nagyon kemény velük ha rajzot mutatnak nekem,vagy énekelnek..ha valami nem tetszik képes vagyok leócsárolni azt...persze útána(vagy félórával)rászánom magam a bocsánat kérésre,de általában a másik fél szokott bocsánatott kérni először.Mondhatni jók a reflexem mert ha valaki leejt valamit akkor általában elkapom.Viszont elég feledékeny vagyok.
ennyi jutott most eszembe magamról,és nem tudom eldönteni hogy milyen vagyok.Aki jó személyiség megfejtő az kérem szánjon rám időt.Félénk vagyok?Erőszakos?Egoista?vagy talán teljesen átlagos? Mondjátok meg hogy mit gondoltok rólam létszives.
Normáilis válaszokat kérek,kultúrált viselkedést.Bocsánatott kérek ha rossz a helyesírásom,telefonon nem olyan könnyű.
12/l
"általában soha nem keveredek bajba,de ha mégis akkor félelem nélkül felválalom,viszont azt nem szeretem ha a bajtársam meglapul."--> ez például arra utal hogy becsületes vagy és nem szereted ha valaki nem az. Ha a bogaraktól félsz attól még nem vagy félős, majdnem mindenki fél a bogaraktól, de vannak komolyabb dolgok is amitől félni lehet, pl.: csak hogy visszautaljak, nem mindenki meri felvállalni, hogy elrontott valamit, ehhez s egyfajta bátorság kell.
"Ha gyanús embert látok akkor minnél távolabb megyek tőle,elő vigyázatos vagyok."--> egyszerűen csak óvatos vagy és ésszerűen viselkedsz, mint bármelyik ember
"Ha valami baj van vagy nem stimmel akkor általában én szúrom ki először." jók a megérzéseid, nem árt hallgatni rájuk
"sokszor a szigorú véleményem miatt hamar megsértődnek a barátaim,főleg akkor vagyok nagyon kemény velük ha rajzot mutatnak nekem,vagy énekelnek..ha valami nem tetszik képes vagyok leócsárolni azt...persze útána(vagy félórával)rászánom magam a bocsánat kérésre" --> őszinte vagy, ez egy olyan érték, ami kevés emberben található meg
"Mondhatni jók a reflexem mert ha valaki leejt valamit akkor általában elkapom"--> a gyors reakció mindig előny
"Viszont elég feledékeny vagyok." --> nem lehet hoyg azért mert álmodozó típus vagy és sokszor elkalandoznak a gondolataid a fontos dolgokról?
Egyébként a személyiség nagyon összetett, nem lehet valaki nagyon szélsőséges, csak egyféle, mert mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is. Én most a jókat emeltem ki, a rosszakat nem tudom, mert nem ismerlek, de szerintem azokkal nem is kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!