Ti már gondolkoztatok azon, hogy valóban te vagy ilyen gáz, vagy csak nincs önbizalmad?
Csak rosszabb pillanataimban érzem magam így:
http://www.youtube.com/watch?v=Ky5hVVF2oLw
De aztán amikor visszatér az önbizalmam akkor elmúlik. Ez nálam ilyen ingadozó dolog.
Nálam is teljesen ingadozó.
Vannak napok, amikor magaménak érzem a világot! Szépnek, stílusosnak és kiegyensúlyozottnak érzem/látom magamat.
De vannak napok (mint a mai), hogy legszívesebben zsákot húznék magamra és befeküdnék egy sötét üres szobába. Fuh szörnyűek ezek a napok. És ma pont ezen gondolkodtam. Szörnyen éreztem magam, ahogy kinézek és úgy minden egybe, de a férfiak meg-meg néztek! Már néha azt próbálom bemesélni magamnak, hogy azért néznek meg mert csúnya vagyok :D de ez hülyeség, mert akkor a jó napjaimon se látnám magamat szépnek (és akkor is ugyan úgy megnéznek).
Brutálisan jo-jo-zok. 7-8 kilókat adok le szedek fel, de szinte ebből semmi se látszik. Ez is olyan kétségbeejtő.
Néha teljesen reményvesztettnek érzem magam (a testalkatomhoz képest vastag a combom ami hosszúnadrágban látszik különösen), de nyáron meg pörgök, akkor jól érzem magam a bőrömben az esetek 95%-ban. Akkor van önbizalmam.
És most a kérdésedre válaszolok: én nem érzem magam gáznak (más sem), nincs önbizalmam és néha erőm sem változtatni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!