Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, lány. Tudom, nagyon nagyon fiatal ahhoz, hogy mondjuk megtaláljam a helyes utamat a világban, vagy ilyesmi..., de engem nagyon zavar, hogy mindig magamat mindig mindenki mögé sorolom, magamban csak a rosszat látom. Tehetségem sincs semmihez, habár, tudom, a tehetség idővel kiderül. De mi van akkor, hogyha semmiben nem vagyok tehetséges? Félek a változásoktót, mert nem tudom, hogy hogy reagálnék rájuk. Ismerkedni sem merek. De nem pl idegenekkel, hanem az osztálytársaimmal sem... Tudnátok valahogy segíteni? Előre is nagyon köszönöm:)2013. júl. 23. 01:15
1/2 anonim válasza:
nekem az idő segített növelni az önbizalmamat, meg a stílusom változtatása, és 19 lehettem mikor rájöttem miben vagyok igazán jó
2/2 anonim válasza:
agyban kell eldöntened illetve "meggyőzni magad " arról, hogy igenis te is olyan jó vagy mint mások, vagy akár jobb is. Nem mersz ismerkedni? Miért nem? magadnak válaszolj...félsz az elutasítástól. na és ha elutasítanak? nyisd ki a szád, védd meg magad ,ha valaki megaláz, alázd meg te is, ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!