Mi volt a legrosszabb ill. a legjobb hír, amit közöltek veled?
A legjobb hogy a kedvenc focicsapatom jön Magyarországra játszani.
A legrosszabb pedig, hogy nem mehettem el. :(
A legjobb az hogy a kedvenc együttesem Magyarországra jön 2010 Márciusában
A legrosszabb az hogy lehet addigra ,mikorra lesz pénzünk , elfogy a jegy:/
A legrosszabb az volt mikor közölték velem,buktam matekból,mehetek pótvizsgára.
A legjobb pedig mikor közölték,hogy átmentem a pótvizsgán, és mehetek 4kbe =)(olyan ideg volt bennem)
nekem a legrosszabb-ból van elég sok. Amikor megtudtam h meghalt az apukám meg amikor megtudtam h meghalt a nagymamám. amikor csalódtam egy olyan emberbe akit nagyon szerettem, és csak utólag jöttem rá h mennyire szerettem...
a legjobb? nah ilyet nehéz találni. amikor kiderült h sikerültek a vizsgáim.
Legrosszabb mikor kiderült hogy a tesom komoly beteg.
Legjobb hogy megkaptam 1 állást.
a legrosszabb egy rendőrtől:
Ezt be buktad öcsém, ennyi szarságból börtönt is könnyen kiszabhatnak rád a tárgyaláson
a legjobb a Bíróságon ügyvédtől:
Úgy tűnik megúszod 2 év felfüggesztettel.
A második legjobb a díleremtől:
Figyelj tudom hogy azt mondtam, hogy lesz még egy pakk fű, de csak szar magyar, de tévedtem, maradt még az előző marokkóiból és ahogy néztem ez ilyen 2 in 1 kiszerelés :D
legrosszabb: amikor közölték velem, hogy apukám meghalt, rá 3 hónapra közölték, hogy nagymamám meghalt és akkor közölték velem, hogy nagymamám testvére is vele egy napon halt meg.
legjobb: az élet minden apró dolgának örülök:)de talán az,amikor megkaptam a sulitól az elismerést, hogy én vagyok a legjobb:)vagy amikor azt mondták, gratulálok a forgalmi vizsga sikeres:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!