Mi volt a legjobb ill. a legrosszabb dolog, ami eddig történt veled életedben?
Legjobb: nem emlékszem ilyenre
Legrosszabb: mindennapi életem 90%-a
legjobb talán az, amikor felvettek egyetemre, pedig senki nem hitt benne, hogy sikerül.
legrosszabb, amikor összejöttem életem első, és eddigi egyetlen pasijával. inkább lennék még szűz.
legjobb: Felvettek egyetemre, ahol tök normális barátokat szereztem és csodás kalandokat éltem meg velük.
legrosszabb: Meghalt apukám.
A legjobb: összejöttem jelenlegi barátommal =)
A legrsszabb: a nagyszüleimmel kell élnem, mert a szüleim itthagytak
Legjobb: mikor megtaláltam a választ arra hogy ki vagyok valójában (mbti -> intj ha ez mond valakinek valamit)
Legrosszabb: na ez most nem nagyon jut eszembe, pedig nem vagyok egy pozitív gondolkodó (fujj)
Legrosszabb:az az ember akit szeretek,összetörte a szivemet.
Legjobb:egy napig csak vele(akit az elöbb említettem) lehettem,kettesben,életem legszebb napja volt (:
Legjobb: mikor találtam állást, olyan emberek között voltam akikkel kellemes az időtöltés
Legrosszabb: van egy lakáshitelem és elveszítettem az állásomat, és az enyimen és a szülői házon rajta a jelzálog és nem találok munkát. Vagyis találok de igen hamar megbukok (építőipar) pedig próbálok teljesíteni (jeleneg van így és NAGYON FÉLEK!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!