Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Arcbőr feszesítés, hogyan?

Arcbőr feszesítés, hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval, az utóbbi időkben felszedem egy kis felesleget, és ez az arcomon is meglátszik mivel az arcomon a bőr egyrésze így felfúvódott, vagy nem is tudok rá megfelelő szót. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet oldani hogy visszafeszesedjen? Ha igen Hogy?:)
2013. júl. 21. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert ha 30as éveid végén jársz akkor megértem a kérdést (bár biztos, hogy nem ezen okból), de ha ezelőtt vagy, akkor ilyesmivel aztán tényleg nincs értelme foglalkozni. Azt nem értem, hogy a felesleg, hogy tud meglátszani az arcon? o.O Ha pufi lett az arcod, akkor az arcbőröd szerintem biztosan nem veszített a feszességéből és a súlyváltozás nincs is az arcbőrre ilyen hatással, mivel nem oda gyűlik az a kis felesleg!
2013. júl. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!