Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék hogy kijavítsam...

Mit tehetnék hogy kijavítsam a hibákat amiket elkövettem?

Figyelt kérdés

Sok dolgot csináltam vagy mondtam amire nem vagyok büszke. Többnyire félreértések miatt mondtam baromságot, de néha tudatlanságból (utána jó nagy hülyének néztek).

Gyakran van úgy, hogy elhatározom magamat, átgondolom hogy mit fogok mondani/tenni, de aztán mégse úgy sikerül... Lejáratom magamat, sokat bénázok.

Tehetnék valamit ez ellen? Hogyan tehetném kevésbé "cikivé"?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 19. 23:05
 1/2 dani900 ***** válasza:
100%

Évekkel, tapasztalatokkal, amik sok ilyen megmérettetéssel fognak jönni.

Sok új helyzetbe kerülhetsz még, amit elbaltázhatsz, de csak úgy tanulsz, az a legjobb hozzáállás, ha elfogadod, hogy hibázhatsz, és akkor nem lesz olyan nagy pofára esés, mert előre számításba vetted, hogy rosszul is elsülhet.

És, a közhely is azt mondja, hogy azért élünk, mert tökéletlenek vagyunk, és az a dolgunk, hogy egy életen keresztül tökéletesítsük magunkat.

2013. júl. 19. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha más ellen követed el a hibát akkor bocsánatot kérhetsz de a legjobban úgy mutathatod ki, hogy mebántad amit tettél ha máskor megprobálod, hogy ne kövesd el ugyanezt a hibát. De amúgy a legtöbb esetben nem tudsz tenni semmit csak tanulhatsz a hibáidból.
2013. júl. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!