Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jó modell méreteknek számítana...

Jó modell méreteknek számítanak ezek?

Figyelt kérdés

mell:80

derék:65

csípő:81

magasság:175

kor:18

súly:50

szerintetek érdemes bele vágni? vélemények?

2013. júl. 19. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A modell szakmában nem csak a "méretek" számítanak.

Azért a külső szerintem egy eléggé befolyásoló tényező ebben a szakmában.:)

Szóval így kép nélkül nehéz lenne megmondani ,hogy "érdemes-e belevágnod a dologba". Bár szerintem ezt amúgy is neked kéne eldöntened,ha szeretnéd nagyon a dolgot akkor minden képen próba cseresznye...:)

2013. júl. 19. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem akarom neked megmondani, hogy mit tegyél, de ahhoz, hogy modell lehess, el kell érned minimum a 178 cm-t, és akkor is elég kicsi az esélyed, + a szakmához már most (tudom, hogy hülyén hangzik) kezdesz öreg lenni. Általában a max. kor 25- 26 év, amíg modellkedhetsz, utána már "öreg" vagy. Szóval ha meg akarod próbálni húzz bele. Sok szerencsét!
2013. júl. 20. 11:23
 3/3 anonim válasza:
A méreteid majdnem tökéletesek. Csak a derekad furcsa, hogy 65 centi, általában olyan 60, max 62 centis derekuk szokott lenni a modelleknek. Mérd meg még egyszer! A derekadat a legvékonyabb résznél mérd, a csípődet pedig a legszélesebbnél, mert elég furcsa, hogy 81 cm-hez 65-ös derekad van, szerintem vékonyabb a derekad, biztos rosszul mérted. A 175 cm modelleknél úgymond "alacsony", de 175-től már külföldön is kiküldhetnek kifutóra, és vannak 172 centis modellek is (mondjuk őket kifutón nem igazán látni), az hülyeség, hogy min. 178-nak kell lenned. Miranda Kerr pl. 175 cm, Palvin Barbi is. Már csak az a kérdés milyen arcod van. Azt sosem lehet tudni, hogy milyen arcvonásoknak kell, hogy legyenek, de úgy általánosságban a különleges arccsonttal, kiálló arccsonttal, széles arccal rendelkező lányokat szeretik, de babaarcú modellek is vannak, a szemszín kb. mindegy, a haj ugyanúgy, szeretik a szeplőket, vagy jellegzetes vonásokat, teltebb ajkakat. A lényeg, hogy esztétikus, de karakteres arcod legyen. Szerintem próbáld meg! Jelentkezz a Visage Modelsnél, Iconnál, VM-nél, Face-nél vagy az Attractive-nál, esetleg mindegyiknél, és ők majd megmondják, hogyan tovább. :)
2013. júl. 31. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!