Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretném, ha írnátok olyan...

Szeretném, ha írnátok olyan topicokat, amik a "Mi volt életed legcikisebb élménye? " -vel foglalkoznak. (Vagy hasonló)

Figyelt kérdés

Innen a gyakorikerdesek.hu-ról

Tudom, hogy sok volt már ezért szeretném, ha csak a címüket írnátok le.

2009. okt. 20. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
kereső mire van?
2009. okt. 20. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha a kérdező rákeres hogy "ciki sztorik" nem fog egy ilyen kérdést sem kiadni. meg kéne tanulni szöveget értelmezni.
2009. okt. 20. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
elég beírni, h "legcikibb" és máris megjelenik rengeteg ilyen kérdés.Meg kéne tanulni a keresőt használni...
2009. okt. 21. 04:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyiban vedelmembe vennem a kerdezot (bar ez mondjuk nem olyan eset), hogy a gyakorikerdesek.hu keresoje teljesen hasznalhatatlan, neha nem is keres, szukitesi lehetoseget meg nem talaltam.

Kerdesfeltevesnel mikor kidobja a szerinte hasonlo kerdeseket, nem logikusan keres, sokszor a kerdoszavak alapjan levo egyezesre dob ki talalatot tok mas temaban, holott azt meg tudtak csinalni, hogy bizonyos szavakat, szorendeket szur kerdesfelteveskor. Eleg pongyola...

2009. okt. 21. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is ismerem a keresőt, csak gondoltam, hogy ha mindenki (jó nem mindenki, de értitek) rákeres, biztos nem ugyan úgy keresünk, és így több lesz. De mindegy most már. Aki válaszolt, annak köszönöm.
2009. okt. 22. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!