Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Msn-en hogy lehet valakivel...

Msn-en hogy lehet valakivel járni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akinek "párkapcsolata" van egy az ország másik végén élő fiúval. Azt tudni kell, hogy a lány 100 kg, nem túl szép, a fiúval még soha nem találkozott. 2 hónap után dobta, mert nem jött el hhozzá, de ő sem akart hozzá. Most megint van egy ilyen neki, akivel tegnap óta járnak. Ez hogy megy? Megkérdezi:

-Lennél a barátom?

-Igen, persze.

Nem értem ezt az egészet. A legjobb barátnői is msn-en vannak, akikkel eddig 1x találkozott, mert budapestiek.

Ő 200 km-re lakik. Az egyik "barátnője" öngyilkos akart lenni, erre azt mondta, hogy akkor ő is az lesz. És komolyan is gondolja.

(Azért tettem ebbe a kategóriába a kérdést, mert kiváncsi lennék rá, hogy miért csinálja ezt.)

2009. okt. 20. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert magányos. Emberek közé kéne vinni.

A járást én sem értem... Ez a 12 évesek közt szokott hódítani, kb. olyan, mint a "-Mennyi az esély, hogy jársz velem? -60%..." A százalékos megtörtént eset volt általánosban. :D

Abból, hogy öngyilkos akar lenni ő is, ha a barátnője megteszi, arra tippelek, hogy lelki problémái vannak. Ez szinte biztos. Ki kéne hurcolni az életbe.

Amúgy nem tudom, hogy azokkal, akikkel neten barátkozik, mennyire állnak közel, de bátran állíthatom, hogy így is kialakulhat igen szoros kötelék. Velem is megesett, pedig nem vagyok egyedül, de azt az embert, aki talán a legközelebb állt hozzám, mindössze ötször láttam négy év alatt. Mégsem ismer nála jobban senki. Persze ez nem egy gyakori eset, de lehetséges.

Szóval kapard fel szépen a csajt a földről, pofozd ki egy kicsit a kinézetét, és menjetek bulizni, kirándulni, bárhova! ;)

2009. okt. 20. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
ma 17:14 - 20/L voltam :)
2009. okt. 20. 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Virtuálisan.
2009. okt. 20. 17:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Már nem igazán a barátnőm. Is úgy tűnik emo lett. Mutatott egy képet, amin egy fehér bőrű embernek vérzett a keze, és azt mondta, hogy ez milyen szép. :-&

És emokkal barátkozik. Egyébként 16 éves.

Általánosba is az összes fiú az osztályba őt írta az iskola legszebb lányának, mert összebeszéltek, és ezt ő el is hitte. És ahoz képest, hogy 100 kg (kicsivel több) az egoja is hatalmas.

2009. okt. 20. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Így már biztos, hogy lelki problémái vannak. A neten él, emózik... Valami kialakulófélben lévő depresszió lehet, ami alacsony önértékeléssel társul. Sok ember az önutálatát leplezi önteltséggel, közben parányinak érzi magát. El kéne küldeni pszichológushoz.
2009. okt. 20. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Az msn függők betegek. nem szabad msn en ismerkedni mert az ember aztán nem tud a való életben éni és ott kapcsolatot keresni. Msn en éli le az egész életét. És ezt még nézni is szörnyű.
2009. okt. 20. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
sehogy.
2009. okt. 20. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát a barátnod óriási kocka! Internetfuggo, ami elég komoly betegség is lehet... MSN-en keresztul meg nem lehet járni senkivel. Azt mondom neked, vedd rá hogy menjen veled valahova és ne csak a számítógépnek éljen!

Nekem is volt internetfuggoségem és én is ezt csináltam, halálosan komolyan vettem minden hulyeséget, szerencsére kigyógyultam:)

2009. okt. 20. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
kocka XD
2009. okt. 20. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Sokkal inkább gömb :D

(bocs)

2009. okt. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!