Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek ki a peldaképettek?

Nektek ki a peldaképettek?

Figyelt kérdés
Bocsa helyes irásert telon írok.
2013. júl. 17. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Edzőm és edzőstársam
2013. júl. 17. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Lukács Laci!!:D
2013. júl. 17. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Az Édesanyám.

Tudva,hogy ő min ment keresztül már gyerekkorában,majd értünk(én és két tesóm) felnőtt korában is...

Tisztelem a kitartásárét ,ő az akire mindig is fel fogok nézni.:)

17/L

2013. júl. 17. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is az anyukám :))

Az elöttem lévő szuperul leírta, hogy miért.

2013. júl. 17. 23:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Lécci ne szóljatok le de nekem Kinga szent johanna gimi-ből.

Lehet hogy nem létezik , de ha létezne ő lenne az.Kitűnő tanuló , határozott , őszinte , ügyes , okos, figyelmes , segítőkész , egyéniség...Soroljam még??:-D

2013. júl. 18. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
A családom.
2013. júl. 19. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Weasley ikrek 😃
2013. júl. 19. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

5ös, ok, ha így megy, akkor nekem Luke Skywalker baze:D bölcs, energikus, humoros, türelmes és persze jó Jedi:D

de egy nem létező személy nem lehet példakép.. mert a tökéletest könnyű kitalálni, megvalósítani viszont szinte lehetetlen

2013. júl. 19. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs példaképem. Nem szeretnék senkire sem hasonlítani, inkább a magam útját próbálom járni.
2013. júl. 22. 23:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy ne lehetne kitalált személy példakép???A példaképek nem azért vannak hogy lemásoljuk az életüket,az előbbinek ebben igaza van.A példakép az a személy,akinek a puszta gondolata is hajtógázként hat ránk,akire ránézve elönt bennünket az élni akarás érzése,az a személy aki felé habozás nélkül nyúlnánk ha kétségeink támadnak,az a személy aki egy kicsit a részünk lesz,akár akarjuk akár nem.

Ez nem a tökéletességről szól.Távolról sem.

Nem számít ki a példaképed,hányan vannak,nő,férfi,gyerek,varázsló,sárkány,űrlény,tünde,minden egybe,amíg életben tartanak,ne bánj semmit!

Sam és Dean Winchester,Castiel,HAJRÁ!

2013. júl. 29. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!