Mit jelent az álmom és elérhetem-e azt, hogy újra ehhez hasonlót álmodjak?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy táborban vagyok a barátaimmal, ahol volt egy emo rocker fiú, olyan kettő keveréke, és emlékszem, hogy az álomban, mielőtt elmentem a táborba megmutattam annak a fiúnak a facebookját az egyik barátnőmnek, hogy milyen helyes a fiú, és ott volt abban a táborban ahol én, aztán szerelmes lett belém és elkezdtünk járni. Mindig vele voltam, ölelgetett, csókolgatott, és komolyan azt hittem, hogy megtörtént, mert minden érzést éreztem, mikor hozzámér, mikor megcsókolt. Aztán szakítottam vele, mert tudtam, hogy ha vége a tábornak többé nem találkozunk, mert nem egy helyen lakunk. Aztán volt egy furcsa része az álmomnak, hogy hirtelen már otthon voltam és hajat mostam, és a fürdőszobában megjelent egy öreg nőszemély fürdőruhában és elkezdtünk egymással ordibálni meg lefújtuk egymást dezodorral (?) Később már egy táncbemutatón voltam, ahol a barátnőimmel kellett táncolnom, de apa kirángatott a lányok közül, hogy a fiú, akivel jártam, találkozni akar velem. Gyors hazaszaladtam, átöltöztem és kiderült, hogy a fiú az utcánkban lakik, és az volt az utolsó álomképem, hogy rohanok az utcán a szerelmem házához, de akkor felébredtem, mert megszólalt az ébresztőm. Ez volt az eddigi legjobb álmom, és szeretném, ha befejeződne valahogyan. El lehet érni azt, hogy újra álmodjak azzal a fiúval? És érdekelne, hogy ennek az álomnak mi a jelentése. Néztem a neten álmos könyveket, de csak a csókra adott magyarázatot, ami a szomorúságot jelképezi. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm! 13/L2013. júl. 17. 17:23
1/1 anonim válasza:
Miért akarsz ennyire egy kitalált fiúhoz ragaszkodni és álomvilágban élni? Keress magadnak egy olyan emo rocker fiút a valóságban. Van belőlük egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!