Rajzokkal elérhetem-e a céljaim?
Ez a dolog most jutott az eszembe és ezen töprengek. Eredetileg agykontroll tanfolyamra akartam menni, de anyukámtól végül egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot kaptam ajándékba, aminek szintén nagyon örülök. Viszont legnagyobb problémám az önbizalomhiány és ezen akartam agykontrollal segíteni, és arra gondoltam, hogyha esetleg lerajzolnám magam majd olyannak, amilyennek látni szeretném magam, működhet-e?
Alapból elég jól rajzolok, a tanfolyam csak fejleszteni fog. Ha saját magam lennék a fő modellem, és sok rajzot készítenék amin sugárzóan szép, jókedvű, hosszú hajú-nagy mellű lány vagyok, segíthet-e elérni a céljaim a valóságban is?
Légyszi csak azok írjanak, akik hisznek az agykontrollban. Köszi!
" talán eredményesebb, mint a "légy pozitív és mondogasd magadnak, hogy.." módszer"
Az tutti. Képzeld el, ha Dürer és Rembrandt is csak üldögélt volna és mondogatta volna "pozitív vagyok, pozitív vagyok" - és nem rajzolt volna napi 8-10 órát, nem érték volna el a céljaikat és mennyivel szegényebb lenne a világ!
egy próbát mindenképpen megér.
nekem 17 éves koromig nagyon kicsi melleim voltak (szinte csak a mellbimbó állt ki kicsit)
és szuggeráltam hogy márpedig jónagy melleim lesznek, mindennap egy órát ezzel foglalkoztam
és meg is nőttek, most B-C méret között vannak
szóval nem reménytelen. lehet hogy amúgy is nőttek volna, nem tudom, de nálad is hátha használ ez a rajzos dolog.
én leírogattam amit szeretnék úgy mintha megtörténne
ha hiszel benne próbálkozz, nincs vesztenivalód
( p.Eszter )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!