Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rajzokkal elérhetem-e a céljaim?

Rajzokkal elérhetem-e a céljaim?

Figyelt kérdés

Ez a dolog most jutott az eszembe és ezen töprengek. Eredetileg agykontroll tanfolyamra akartam menni, de anyukámtól végül egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot kaptam ajándékba, aminek szintén nagyon örülök. Viszont legnagyobb problémám az önbizalomhiány és ezen akartam agykontrollal segíteni, és arra gondoltam, hogyha esetleg lerajzolnám magam majd olyannak, amilyennek látni szeretném magam, működhet-e?

Alapból elég jól rajzolok, a tanfolyam csak fejleszteni fog. Ha saját magam lennék a fő modellem, és sok rajzot készítenék amin sugárzóan szép, jókedvű, hosszú hajú-nagy mellű lány vagyok, segíthet-e elérni a céljaim a valóságban is?

Légyszi csak azok írjanak, akik hisznek az agykontrollban. Köszi!

2013. márc. 5. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehetséges,de tegyél is érte.Fő az akarat és a hit.
2013. márc. 5. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, Albrecht Dürer, Rembrandt például nagyon jól rajzoltak, és szerintem elérték céljaikat. Te is gyakorolj sokat, járj mesterhez is tanfolyamra, segít, hogy haladj. És eléred a céljaidat, amik közben- mivelhogy változol a tanulmányaid során- közben lehet, hogy változnak.
2013. márc. 5. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
segíthet, de arra figyelj hogy maradj azért a realitások talaján, és ha pl vékonyabb akarsz lenni akkor sportolj is valamit ... stb
2013. márc. 5. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek, ez mind eléggé biztató!!! :) Nyilván nem szeretnék elérhetetlen dolgokat alkotni, igazából csak a nőiességemet hangsúlyoznám valahogy. A terveim pedig nyilván változhatnak, sőt kéne is nekik, de sajnos még nem sikerült elszakadnom a külsőségektől. Egyébként még azért is hatásosnak gondolnám, mert jobban kell koncentrálnia az embernek, ki kell dolgoznia a részleteket, ami talán eredményesebb, mint a "légy pozitív és mondogasd magadnak, hogy.." módszer.
2013. márc. 5. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:

" talán eredményesebb, mint a "légy pozitív és mondogasd magadnak, hogy.." módszer"

Az tutti. Képzeld el, ha Dürer és Rembrandt is csak üldögélt volna és mondogatta volna "pozitív vagyok, pozitív vagyok" - és nem rajzolt volna napi 8-10 órát, nem érték volna el a céljaikat és mennyivel szegényebb lenne a világ!

2013. márc. 5. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

egy próbát mindenképpen megér.

nekem 17 éves koromig nagyon kicsi melleim voltak (szinte csak a mellbimbó állt ki kicsit)

és szuggeráltam hogy márpedig jónagy melleim lesznek, mindennap egy órát ezzel foglalkoztam

és meg is nőttek, most B-C méret között vannak

szóval nem reménytelen. lehet hogy amúgy is nőttek volna, nem tudom, de nálad is hátha használ ez a rajzos dolog.

én leírogattam amit szeretnék úgy mintha megtörténne

2013. márc. 5. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző egy képet mutass róla, különben nem hisszük el!
2013. márc. 6. 10:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Na az ilyenek inspirálnak!! köszi neked is, hogy leírtad! és hogy csináltad? kijelöltél egy füzetet amibe csak ilyeneket írogattál? vagy elképzelted? :)
2013. márc. 6. 11:52
 9/9 anonim válasza:

ha hiszel benne próbálkozz, nincs vesztenivalód

( p.Eszter )

2013. márc. 6. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!