Egyre kevesebb dolgot érzek újnak az életben, de miért?
Figyelt kérdés
16/f
Úgy érzem hogy egyre kevesebb dolgot találok ami érdekes/új lenne ezekben az időkben.
Kb. ebben az évben kezdődött úgy hogy szinte nem is tudom mikor döbbentem rá.
Mindig volt valami amit még "fel kellet fedeznem" de mostanában ezekből egyre kevesebb van szinte már nincs is.
Ez lenne a felnőtté válás egyik érzése?
2013. júl. 17. 00:44
1/3 anonim válasza:
Nem egészen ez annak az érzése hogy azt képzeled ismered a világot annyiban igazad van hogy a felnőttek gyakran dőlnek be ennek a hazugsàgnak
2/3 A kérdező kommentje:
nem mondom azt hogy ismerem csak úgy érzem hogy nem tud érdekeset nyújtani.
nem tud már semmi sem szórakoztató lenni.
nem azt akartam mondani hogy annyira kiismertem a világot hogy már nem vétek hibákat.
2013. júl. 17. 02:08
3/3 anonim válasza:
Mert nem keresed a szórakozást ne vedd ilyen komolyan a dolgokat csak élj a jelenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!