Szerintetek ez baj?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy sok barátom van.Tényleg.De nem szoktam meghivni őket magamhoz. Anyukám meg itt rágja a fülem h itt a nyár , a barátaimat nem is láttam. Am minden nap beszélek velük skypon . Szerintetek baj h nem szoktam hívogatni embereket? Tényleg magamnakvaló vagyok?(köszi) ja és 16/f
2013. júl. 14. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. nyugi nem agy egyedül... :) 13/L
2013. júl. 14. 23:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Ehh :D . Hát igazábol az is belejátszik szerintem hogy kib*szott lusta vagyok :D Meg nincs kedvem találkozni velük, csak dumálni.Meg ha átjönnének nem is tudnánk mit cdinálni, már 16 évesen nem ülünk le legózni :D kockulni lehet de ha vki átjön nem kockulni jön át... Biciglizni pl elmehetnék de mint mondtam semmi kedvem igazábol embereket látni :/
2013. júl. 14. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:

még mindig az első vagyok....

én max bátyámmal szoktam elmenni valahova. de inkább elmegyek egyedül otthonról Dunapartra vagy csak úgy de szerintem ez normális mert nem kell mindenkinek mindíg együtt lennie. nekem elg ha majd szepemberbe látom őket :D

2013. júl. 15. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
:D köszi :DD
2013. júl. 15. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem sem gond, ha nem lógtok állandólan egymáson. Személy szerint úgy vélem, csak akkor tudja az ember igazán értékelni az barátokkal tölött időt, ha néha egyedül is van egy kicsit. Az sem baj, hogy nem hívod át őket. Én például utálok magamhoz embereket hívni. Suliban, vegy egyéb házon kívüli tevékenységekkor jól kijövök velük, de ha áthívom őket, mindig azt várom, hogy menjenek már el. Nem tudom megmagyarázni miért. Mivel nemrég múltam 17 a kamaszkornak tudom be. Ebben a korban állítólag mindenki egy kicsit "magánakvaló".

2013. júl. 15. 23:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia utolsó :D nagyon köszönöm a kommentedet ;)
2013. júl. 16. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!