Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen vagyok? (szerintetek? )

Milyen vagyok? (szerintetek? )

Figyelt kérdés
sűrűn depis vagyok! Minden apróságon idegeskedek,más baján is! Családi állapotom: férjnél vagyok,szeretem a férjem,babát nagyon szeretnénk,de még nem jött össze. Acupunkturás kezelésre járok! Rendmániás nem vagyok egyáltalán!Ha valaki "rosszat szól" képes vagyok rögtön sírva fakadni!-ha valami szükséges még a "kiegészítőhöz" kérdezzétek meg s én válaszolok!
2009. okt. 19. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit akarsz hallani? Egy idegen, aki csak azt ismeri amit leírsz magadról, eleve azt feltételezi, hogy ez igaz, így azt tudja írni, valószínűleg olyan vagy, amilyennek látod magad.
2009. okt. 19. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Bizonytalan a saját önismeretedben?

Mi zavar magadban a leginkább? Min szeretnél változtatni?

2009. okt. 19. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Változtatni? külsőre sok mindent:d Emígy pedig nyugott szeretnék lenni legalább annyira hogy teherbe essek mert a valószínű a stressz miatt nem jön össze!
2009. okt. 19. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Érzékeny lelkű
2009. okt. 19. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!
2009. okt. 19. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!