Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20/F létemre miért könnyezem...

20/F létemre miért könnyezem meg bizonyos filmek miatt?

Figyelt kérdés

Ez gázos lenne?

Mindig ha valami boldog vagy szomorúbb dolog történik mindig ez van..nem minden filmnél de úgy általában..

nem a maricsuj meg az ilyesmikre gondolok...

hanem pl a lángoló chicago című sorozatra .. van egy rész mikor a tűzoltók tisztelegnek egy kisfiúnak mert meghalt és az is nagyon meghatott..

túl érzékeny vagyok vagy csak akkor van ha szeretet hiányom van vagy ennek semmi kköze hozzá?

2013. júl. 13. 15:55
 1/6 anonim válasza:

soha sem ciki, ha egy fiú érzékeny típus:) erre ne is gondolj:) inkább légy ilyen, mint egy vadállat, aki csak a erejét tudja fitogtatni.

normális, ha vki elérzékenyül egy szomorú történeten, még fiúnak is.

a szeretethiány miatt is lehet persze, vagyis én úgy gondolom.

vagy egyszerűen csak ilyen vagy, egy kedves, érző szívű fiú:)

lehet, hogy más is így van, csak mondjuk ha emberek között van, nem meri felvállalni és igyekszik nem mutatni az érzelmeit.

nincs ezzel semmi gond, ne aggódj, és sose szégyelld:)

2013. júl. 13. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz az, sok lány szereti ha a fiú érzékenyebb és nem bunkó, marha fajtából való. Rendjén van ez.:)
2013. júl. 13. 17:10
 3/6 anonim válasza:

Szerintem sem gáz, én is huszonéves fiú létemre időnként meghatódom. Ez jelenti azt, hogy ember vagy, nem egy érzéketlen "gépezet". :)

És ezek szerint neked is egész jó a beleérző képességed (empátia). :)

2013. júl. 13. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. júl. 13. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Huhh akkor megnyugodtam. Én is ilyen típus vagyok :)
2013. júl. 14. 01:05
 6/6 dani900 ***** válasza:

Ha nem vagy fából ,nem gond.

A többi, aki nem sír(nem vallja be), azok csak elnyomják, és azt hiszik, ettől lesznek férfiak, ha nem mutatják ki az érzéseiket.

2013. júl. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!