Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinttek sem jó, ha betábláz...

Szerinttek sem jó, ha betáblázom az időm nagy részét?

Figyelt kérdés

eddig kb annyiból ált az életem, hogy elmentem a suliba, hazamentem és csináltam amit akartam..

de most hétfő-szerdán eljárok sportolni.. és tervezem hogy kedd-csütörtök kondizni fogok járni..

anyukám már kezdi elrontani a lelkesedésem, azzal hogy mondja hogy "ő örül hogy járok.. de kiváncsi meddig fogom bírni, hogy gyakorlatilag csak a hétvégén van szabadidőm"

2009. okt. 18. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha hétvégéd szabad, akkor ez tökéletes terv.
2009. okt. 18. 18:15
 2/3 anonim válasza:

Hát részben jó, de ha percre pontosan le van bontva a napirended az nem valami nagy móka. Olyan leszel kb. mint egy filmben Will Ferell, nem tudom mi a címe, de vicces ki film :D

Na szóval szerintem az oké, amit elterveztél, csak ne vidd túlzásba.

Egyébként simán lehet bírni. Nekem még a hétvégém sem szabad, minden délután edzésem van, plusz van egy kutyám állandóan megyünk sétálni, emellett tornázok, futni járok és néha úszni is, a barátaimmal általában hétvégenként találkozom. De olyan, hogy szabad hétvége az számomra ismeretlen fogalom...barátok,verseny,kutyaiskola,tanulás,sport... tehát lehet bírni, csak akkor a szünetekben (pl. most az őszi) nagyon ki kell magad pihenni. Meg nyaranta rá kell készülni lélekben, hogy na ez egy húzós év lesz. ;)

2009. okt. 18. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj és ne hallgass az aggodalmaskodókra. Fiatal vagy, ennyit simán bírni fogsz - aktív pihenés is van a világon, anyukád meg csak félt, hogy túlhajtod magad. Ennyivel azonban nem tudod magad túlhajtani. Vágj bele nyugodtan.
2009. okt. 19. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!