Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogyan fogadjátok el azt...

Ti hogyan fogadjátok el azt akik vagytok?

Figyelt kérdés
Én már régóta próbálom elfogadni kisebb nagyobb sikerrel de már kivagyok hogy nem bírom felvállalni azt aki vagyok mert félek hogy mások elutasítanak érdekelne hogy ti hogyan kezelitek az ilyen dolgokat esetleg tippet is adhattok ha van ötletetek köszi.

2013. júl. 10. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
nem foglalkozok ezzel
2013. júl. 10. 13:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Én sem foglalkoznék evvel ha nem érezném emiatt rosszul magam
2013. júl. 10. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért érzed rosszul magad, nem tartod magad szépnek talán?
2013. júl. 10. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Elég sokat dolgozok rajta. Sokat gondolkodok magamon, a világon, véleményt alkotok, átgondolom, hogy mit miért csinálok. Hogy hogyan állok másokhoz, hogy éppen mik az érzelmeim. Egyszóval sokat foglalkozok magammal mert úgy érzem, megérdemlem. Ha én elfogadom magam - mert ismerem magam - akkor másoknak is könnyebb lesz. Ha meg valami olyat találok ami nem tetszik magamban, evidens, hogy az valójában nem is én vagyok.
2013. júl. 10. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Hehe nem ez a baj inkább a belsőmet nem vagyok képes szabadon kifejezni mivel félek hogy negatív reakciót kapok gyerekkoromban általában így is történt de már szeretnék változtatni.
2013. júl. 10. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem , köszi 3. Én is sokat foglalkozok magammal de inkább csak belül kicsit talá elhanyagoltam a külvilágot
2013. júl. 10. 14:10
 7/10 piriiiiii ***** válasza:
100%

Nem gondolkodok ilyen dolgokon, csak élem az életemet úgy, ahogy jól esik.

Ráadásul az életben csak magamra számíthatok halálbiztosan, szóval muszáj jóban lennem önmagammal, muszáj elfogadnom minden hibámat és bajomat.

2013. júl. 10. 14:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat
2013. júl. 10. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ezzel. Csak éld az életed, és legyél önmagad, úgy, ahogy vagy. Hidd el, akik igazán fontosak, nem fognak elutasítani. Régen én is rengeteget kattogtam azon, hogy milyen vagyok, aztán beláttam, hogy nincs erre szükség. :D
2013. júl. 11. 08:18
 10/10 anonim válasza:
Keresd meg a hibáidat. Légy olyan amilyen lenni akarsz. Úgy értem, hogy biztos van példaképed vagy valaki akinek tetszik a viselkedése. Én például mindig figyelem és kielemzem, ha valami miatt rosszul érzem magam. Kicsit furán hangzik, de bejön.
2014. júl. 13. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!