Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor most én normális vagyok?

Akkor most én normális vagyok?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ezt a dolgot, hogy lehet értelmezni de én magammal beszélgetek, úgy értem nem hangosan hanem szépen csendben magamban...tökre úgy érzem mintha nem is én lennék hanem valaki más akivel beszélek, és a beszélgetés alatt azt értem, hogy amikor felidézem mondjuk, hogy aznap mi történt velem, és mondjuk megfordul egy kérdés bennem akkor máris jön egy elég terjedelmess válasz, és már kezdek nagyon aggódni, hogy meghülyülök, de most tényleg nem vagyok normális, mert olyan szinten beszélgetek magammal mint a legjobb barátnőmmel (csak ezt nem hangosan szoktam, hanem szépen csak magamban)most tényleg bolond vagyok?
2009. okt. 18. 07:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgyérted hogy felmerül egy kérdés benned aztán eszedbejut rá egy válasz? Hát ezt gondolkodásnak hívják. És szerintem ezt mindenki így csinállja.
2009. okt. 18. 07:38
 2/10 anonim ***** válasza:

én is szoktam magammal dumálni, nincs ebben semmi gond. Van, hogy hangosan, akkor a férjem jót nevet. A gyerekek meg hülyének néznek néha :D

de kit érdekel...

2009. okt. 18. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
en is szoktam magamban beszelni:D a baratnom szokott hangosan gondolkozniXDnah az vicces:D
2009. okt. 18. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:

én is így szoktam mint te

bár én szívesebben beszélgetném meg mással...

meg hangosan is szoktam néha, útközben ha vagyok, sétánál :)

2009. okt. 18. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
nemvagy bolond :D
2009. okt. 18. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
én is szoktam ::
2009. okt. 18. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez normális, a hangok is azt mondják. :P
2009. okt. 18. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
A pszichiáterek ezt a jelenséget "üres fotel" jelenségnek nevezik. Nincs benne semmi kóros, sőt. :-)
2009. okt. 18. 23:30
 9/10 A kérdező kommentje:
kezdtem azt hinni, hogy megbolondultam, mert nekem van 5 testvérem és azért lenne kivel megbeszélnem a dolgaimat, de én inkább magammal tárgyalom meg a dolgokat.
2009. okt. 19. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Van hogy egy fal, vagy üres fotel hasznosabb társaság, mint 20 testvér. :-)

De azért őket se hanyagold el! :-)

2009. okt. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!