Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem szeretek senkit úgy...

Miért nem szeretek senkit úgy igazán?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy már egy ideje nem szeretek senkit. Mindenkiben csak a rosszat látom. Rengeteg barátom van, de sokszor gondolom azt hogy "ő csak egy idióta aki szeret piálni és megcsalja a barátnőjét", "ő is egy piálós hülye", "ő nagy képű és sokat hisz magáról"... Az osztálytársaimra sem gondolok máshogy: "Ő egy drogos hülyegyerek", "ő egy hip-hopos idióta aki lusta", "Ő egy 21 éves szűz kocka". Sőt ritkán már a tesómra is így gondolok, hogy "jó fej, de akkor is csak egy olyan ember aki hétvégenként a kocsmában iszik a haverjaival", van hogy a saját barátnőmre gondolok úgy, hogy "Szép, de nagyképű és sokat okoskodik, mindig igazat kell neki adni." És minden másik emberre a rossz dolgai alapján gondolok. A legrosszabb, hogy magamat is elítélem: "Csak egy hülye gyerek vagyok, aki nem ér semmit." Ez mitől van?

2013. júl. 7. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert hülye vagy hogy így ezt magyarázod magadnak!

Egyszerűen nem abban a közegben vagy akik közt megmutathatod igazi Énedet!A barátnőd is nagyképű és igazat kell neki adni?Akkor Te már most egy papucs vagy!Mi van veled?Miért nem állsz ki a saját igazadért?Annyi sok csaj van,minek vagy együtt olyannal akivel nem értetek egyet?Ez csak időpocsékolás!Gondolom még fiatal vagy,Én egy picivel idősebben kezdtem szűrni a haverokat!Meglepődnél de sok ember van aki csak valami haszon végett barátkozik mással,és nem azért mert esetleg az illető jó fej.Sajnos ez a divat,ez jön ki a tv-ből is,ilyen médiás hülyeségeknek kell megfelelni.

Egyenlőre ne csinálj semmit ,haladj az árral és majd lesz valami.

2013. júl. 7. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert egy önző kis gyökér vagy
2013. júl. 8. 01:06
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem semmi gond azzal ha ilyen véleményed is van bárkiről, de ha ezek mellé nem vegyül pozitív is akkor például nem értem mitől nevezed őket barátaidnak.

gondolom most ilyen kissé depis lehangolt állapotban lehetsz ezért az élet szürkébb sötétebb oldalát látod.

majd ha jobb állapotban leszel látod a jó dolgokat is valószínüleg

2013. júl. 18. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!