Miért nem szeretek senkit úgy igazán?
Mert hülye vagy hogy így ezt magyarázod magadnak!
Egyszerűen nem abban a közegben vagy akik közt megmutathatod igazi Énedet!A barátnőd is nagyképű és igazat kell neki adni?Akkor Te már most egy papucs vagy!Mi van veled?Miért nem állsz ki a saját igazadért?Annyi sok csaj van,minek vagy együtt olyannal akivel nem értetek egyet?Ez csak időpocsékolás!Gondolom még fiatal vagy,Én egy picivel idősebben kezdtem szűrni a haverokat!Meglepődnél de sok ember van aki csak valami haszon végett barátkozik mással,és nem azért mert esetleg az illető jó fej.Sajnos ez a divat,ez jön ki a tv-ből is,ilyen médiás hülyeségeknek kell megfelelni.
Egyenlőre ne csinálj semmit ,haladj az árral és majd lesz valami.
szerintem semmi gond azzal ha ilyen véleményed is van bárkiről, de ha ezek mellé nem vegyül pozitív is akkor például nem értem mitől nevezed őket barátaidnak.
gondolom most ilyen kissé depis lehangolt állapotban lehetsz ezért az élet szürkébb sötétebb oldalát látod.
majd ha jobb állapotban leszel látod a jó dolgokat is valószínüleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!