Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most szakítottam a barátnőmmel...

Most szakítottam a barátnőmmel, és van róla nagyon sok emlék mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
kép,maci,pici bögre STB és nagyon szeretm még mostis. mit csináljak ezekkel az emlékekkel? dobjam ki? vagy égessem el vagy mi?
2013. júl. 7. 00:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.... Hát igen... Lenne.. :'(
2013. júl. 7. 09:41
 12/18 A kérdező kommentje:
De valahogy... Mégis.. nem tudnám elfelejteni... vagy legalább megutálni és ne érezni iránta semmit. max gyűlöletet... jobb lenne... nem fájna ennyire :'(
2013. júl. 7. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:

En, ha helyedben lennek megtartanam, hiszen ez is az eletem resze volt, egy szep kapcsolat es tele szep emlekekkel, mert asszem, hogy szep emlekeid biztosan vannak kettotokrol!:)

Na de persze ez csak az en velemenyem. Ha fajdalmat okoznak, akkor viszont ne tartsd meg. Mindenki mashogy erez. Ez a te dontesed!:)

2013. júl. 7. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
En, ha helyedben lennek megtartanam, hiszen ez is az eletem resze volt, egy szep kapcsolat es tele szep emlekekkel, mert a
2013. júl. 7. 11:22
 15/18 anonim ***** válasza:

biztos vannak szep emlekeid kettotokrol!:)

Persze ez csak az en velemenyem! Ha fajdalmat okoz, akkor dobd ki oket!:)

2013. júl. 7. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ket reszben kuldtem el, de a gepem szrakozik velem!:D
2013. júl. 7. 11:37
 17/18 A kérdező kommentje:
semmi baj. Köszi a Válaszokat. azt a döntést hoztam hogy elteszem egy dobozba a padlás legeldugottabb zugába. és majd egyszer évek mulva megnézem. Ha most ránéznék a képére egyböl sírnák. :( És ha társaságba vagyok a haverokkal jót tesz nekem. talán egyszer majd kiheverem. De utálom magam.... hogy ennyire tudok szeretni. :(
2013. júl. 7. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne utald ez miatt magad! A szeretetbol sosem eleg! Legy buszke erre ebben a rideg vilagban!: )
2013. júl. 7. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!