Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most szakítottam a barátnőmmel...

Most szakítottam a barátnőmmel, és van róla nagyon sok emlék mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
kép,maci,pici bögre STB és nagyon szeretm még mostis. mit csináljak ezekkel az emlékekkel? dobjam ki? vagy égessem el vagy mi?
2013. júl. 7. 00:11
1 2
 1/18 anonim válasza:
68%
én elraktam egy dobozva, majd később elégettem és kidobtam
2013. júl. 7. 00:14
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Tedd be egy dobozba, és ásd el a szekrény mélyébe, egyszer még jó lesz elvenni, aztán idővel persze majd kidobod, de szerintem egyenlőre még ne tedd!
2013. júl. 7. 00:15
 3/18 anonim ***** válasza:
*elővenni
2013. júl. 7. 00:16
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Én is mindent elégettem, kidobtam.
2013. júl. 7. 00:16
 5/18 anonim válasza:
84%
Rakd be őket egy dobozba, szerintem ne dobd ki egyiket sem, csak tedd el "szem elől" őket, kis idő múlva úgyis tudni fogod, mit tegyél velük:)
2013. júl. 7. 00:18
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Ami tetszett azt megtartottam. Egy bögre még használatban van, egy emlék még a polcon mert tetszik, van amit elraktam mert ezüst, van ami meg nem tetszett sosem és megszabadultam tőle. Az életem része volt egy időben, az ex is a múlthoz tartozik. Persze nem zokogok a bögre fölött, hanem megiszom belőle a kávét és elmosom... Az új páromtól sem várom el, hogy mindent kidobjon vagy megsemmisítsen.
2013. júl. 7. 00:19
 7/18 anonim válasza:
ne hagyd szem előtt semmiképp.. mikor összejött a legjobbnak hitt barátommal, nagy élvezettel egyesével a kuka aljába vágtam mindent. jól esett.
2013. júl. 7. 00:59
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem megvan tőle a macim,a pólója..kb ennyi amit kaptam szerencsére.Nem fogom kidobni,ettől még nem felejtem őt el soha,de ő sem engem.. :) Már nem vagyok szerelmes belé,ő sem belém,de beszélünk néha az interneten.

Én jobban szerettem őt.

A másik exem egyedül egy tablóképet adott,neki direkt megtiltottam,hogy bármi mozdíthatót adjon,ő csak kólát vehetett nekem mindig(nem iszok alkoholt,csak ünnepekkor és azt is csak a családdal meg a legjobb barátokkal).A tablóképet az előzőleg említett exem dobatta ki velem,szerencsére.Mondjuk vele is beszélgetek még.

2013. júl. 7. 02:09
 9/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. és mennyi idő míg kiheverem ezt az egészet? mert nagyon fájdalmas most nekem...
2013. júl. 7. 02:27
 10/18 anonim ***** válasza:

Szedd egy kupacba mind, s tedd el a szekrénybe, pincébe. Nem kell kidobni, később se. Ugyan miért kellene? El is lehet ajándékozni. Pl az exemtől kapott maci tesóm kislányáé lett. Ő örült neki nagyon, s ha látom is így 6 év távlatából se jelent semmit. A kicsi meg szereti. :)

A pcn ha vannak képek írd ki cdre azt is tedd el. Komolyan jó visszanézni idővel. Persze ki milyen. Ezután lett egy másik lány, a menyasszonyom, aki már nincs... Nos bár fájdalmasabb, de a gyűrű ott van a szekrényen egy év óta. A többi általa készített dolog is kinn van. Bár őt nem is az exemnek nevezném... De ez más. :(

hogy mikor leaz jobb? Nem tudom. Rajtad áll, hogy milyen vagy. Lehet egy hónap, lehet egy év. De leginkább akkor, ha lesz valaki akivel alakulsz, s majd melletted lesz. Akkor az emlékei nem fájdalmasak lesznek. A hülyeségek is "megszépülnek" semleges lesz visszagondolni. Én így voltam... Most nem, de van amit nem lehet sohasem elfelejteni, s van amit semlegessé sem tehet semmi. Ha a gond nélküli boldogságnak az élet végetvet értelmetlenül, akkor bár szar ezt írni, még azt is kivánnád, inkább lépett volna le, s lenne mással boldog, de lenne....

2013. júl. 7. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!