Most szakítottam a barátnőmmel, és van róla nagyon sok emlék mit csináljak velük?
Nekem megvan tőle a macim,a pólója..kb ennyi amit kaptam szerencsére.Nem fogom kidobni,ettől még nem felejtem őt el soha,de ő sem engem.. :) Már nem vagyok szerelmes belé,ő sem belém,de beszélünk néha az interneten.
Én jobban szerettem őt.
A másik exem egyedül egy tablóképet adott,neki direkt megtiltottam,hogy bármi mozdíthatót adjon,ő csak kólát vehetett nekem mindig(nem iszok alkoholt,csak ünnepekkor és azt is csak a családdal meg a legjobb barátokkal).A tablóképet az előzőleg említett exem dobatta ki velem,szerencsére.Mondjuk vele is beszélgetek még.
Szedd egy kupacba mind, s tedd el a szekrénybe, pincébe. Nem kell kidobni, később se. Ugyan miért kellene? El is lehet ajándékozni. Pl az exemtől kapott maci tesóm kislányáé lett. Ő örült neki nagyon, s ha látom is így 6 év távlatából se jelent semmit. A kicsi meg szereti. :)
A pcn ha vannak képek írd ki cdre azt is tedd el. Komolyan jó visszanézni idővel. Persze ki milyen. Ezután lett egy másik lány, a menyasszonyom, aki már nincs... Nos bár fájdalmasabb, de a gyűrű ott van a szekrényen egy év óta. A többi általa készített dolog is kinn van. Bár őt nem is az exemnek nevezném... De ez más. :(
hogy mikor leaz jobb? Nem tudom. Rajtad áll, hogy milyen vagy. Lehet egy hónap, lehet egy év. De leginkább akkor, ha lesz valaki akivel alakulsz, s majd melletted lesz. Akkor az emlékei nem fájdalmasak lesznek. A hülyeségek is "megszépülnek" semleges lesz visszagondolni. Én így voltam... Most nem, de van amit nem lehet sohasem elfelejteni, s van amit semlegessé sem tehet semmi. Ha a gond nélküli boldogságnak az élet végetvet értelmetlenül, akkor bár szar ezt írni, még azt is kivánnád, inkább lépett volna le, s lenne mással boldog, de lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!