Velem van a baj?

Figyelt kérdés
szerintetek ez normális? úgy érzem nem tudom értékelni azokat a dolgokat amiket egy átlagos velem egykorúnak értékelnie kéne. szóval rájöttem hogy velem lehet a baj mivel például fél évig cigiztem nem azért mert jól esett csak olyan társaságba kerültem(meg bántam és szégyenlem is) és nem tudtam fél év után sem az örömömet lelni benne, még a mai napig kínálgatnak én beleszívok kíváncsiságból hogy mi ebben a jó de egyszerűen undorítónak tartom pedig több mint fél év rendszeres cigizés után ez szerintem nem normális, a másik meg az alkohol...hiába iszom lehet kicsit jobban érzem magam tőle de megvagyok nagyon jól nélküle is és hogy így visszagondolok kicsit undorítónak találom. meg a folytonos partizgatások is messze állnak tőlem pedig ki próbáltam meg minden de azt sem tudom úgy beírni az emlékeim közé hogy jó volt inkább vissza se emlékszem rájuk mert nem éreztem magam jól. kipróbáltam ezt az életet amit minden tinédzser él és jól érzi magát de én inkább vágyom egy olyan estére amikor otthon vagyok a barátaimmal zenét hallgatunk mélyen beszélgetünk meg ilyenek, szerintetek velem van a baj?
2013. júl. 6. 15:10
 1/3 banyamanya ***** válasza:
Miért lenne baj, hogy nem vagy olyan, mint a nagy átlag? Csomó ember nem cigizik, és olyanok is vannak, akik ritkán isznak alkoholt, mert amúgy nem kívánják. Hülyeség azért azt gondolni, hogy veled van a baj.
2013. júl. 6. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Csupán annyi veled a baj, hogy olyanokat csinálsz, amiket nem is akarsz egyáltalán.

Nincsen baj veled, hidd el rengetegen vannak még így, én is ilyen vagyok.

Csináld azt, ami boldoggá tesz, olyat meg ne, ami távol áll tőled.

A cigizés meg pia meg amúgy se olyan dolog, amit erőltetned kéne.

2013. júl. 6. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Hülye vagy, ha azt gondolod, hogy veled van a baj.

Illetve valóban, VOLT veled baj, hogy olyasmit csináltál, ami nem is volt jó, és meg is szívhatod miatta - ilyen a cigi.

Nézz utána, hogy b@ßa szét a tüdőt az.

Szerintem tartsd azt a komoly, felületességtől mentes életet, amennyire csak lehet, ha a jövőben jót akarsz magadnak! Semmi cigi és pia, még ha kínálnak se, egy szál/korty sem. Ha meg kiröhögnek/teszik a megjegyzést, vagy vágj vissza pikánsan, vagy ne halld meg.

Ha meg emiatt romlana barátság, az nem barátság, és még csak nem is haverság.

Szerintem ennyi.

2013. júl. 10. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!