Normális ez? (Többi alul)
Mai világban... sosem tudhatod.
Amúgy normális, fekve könnyű elaludni :D Én pl minden egyes nap suli után beestem az ágyba és ájulásszerűen elaludtam.
Én meg gondoltam, hogy csinálok kockás hasat erre bealszom hát jajj.. :D
Am ha már itt vagyok nem tudtok valami könnyű módszert kockás hasra?
Egy lány miért akar kockás hasat o.O
Egyébként edzened kell és kész, nincs könnyebb módszer. És mind emellé akárhogy edzhetsz hogy ha sok a zsírod, akkor nem fognak látszani a "kockák". Szóval figyelned kell arra mit eszel, meg valami olyan tevékenységet végezned amivel tudsz leadni zsírt, mondjuk futás.
Nem vagyok zsíros:||||
De micsináljak felüljek? Mennyit naponta?xd Meg ilyenek..
Hanyatt fekve nehezen nyomta be akármelyik fő artériáját mert az a nyak elülső részén van. És kétlem hogy olyan állat módra dőlt volna ki hogy beveri a tarkóját és elájul.
Hasizom erősítésre jó a felülés, de azt elég könnyű megszokni, és nagy ismétlésekben csinálni. Szerintem a lábemelés hatékonyabb. Kombináld a kettőt. Az interneten rátalálsz mindkét gyakorlatnak a helyes kivitelezésére, az hogy mennyit csinálj az meg a képességeidtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!