Szeretsz mezítláb lenni?
Figyelt kérdés
Mezítlábas papucsban, szandálban, cipőben mászkálni, otthon, utcán, suliban, munkahelyen. Vagy teljesen mezítláb (lábbeli nélkül) járkálni az utcán.2009. okt. 16. 17:34
11/35 anonim válasza:
nem
se nyáron,se ősszel, se tavasszal, télen meg főként nem
12/35 anonim válasza:
itthon vagyok csak mezítláb....most is de asszem veszek föl egy zoknit mert lázas vagsyok meg fázik a lábam 8)
de ha az utcán sétálok nyáron akkor mezítláb járok,de elviszem a papucsom(a kezemben van) h lássák nem egy hajléktalan ribanc vokXD
13/35 anonim válasza:
Mezitláb születtem:D mindig és mindenholxD kivéve sulibanxD:D
14/35 anonim válasza:
Szia. Én nem szeretek, mert mindíg fázik a lábam:( Kiskoromban viszont állandóan mezítláb voltam, mindíg levettem a zoknit. Egyszer aztán anyukám harisnyát adott rám, hogy ne tudjam levenni, mert félt, hogy felfázom. Kínlódtam is....:)))))) De ma már nem szeretek. Na meg nem szépek a lábaim és szégyellem őket. A barátom pedig az ellenkező eset: Ő nagyon szeret mezítláb lenni. Volt, hogy esett az eső (nyár volt) és mezítláb volt a papucsban, mikor elém jött.
15/35 anonim válasza:
Otthon még igen, de nagyközönség előtt nem. :( (F/26)
16/35 anonim válasza:
Szia. Igen:) Otthon mezítláb vagyok, csak akkor veszek fel zoknit, ha megyek valahova, vagy ha tényleg hideg van. Nyáron nem hordok zoknit. Szerintem nagyon egészséges, ha sokat vagyunk mezítláb:) Üdv: Gyuszi
17/35 anonim válasza:
Igen! Szeretek mezítláb mászkálni az utcán is!
18/35 anonim válasza:
Ma nagyon hideg van, és munkába is kellett jönnöm, tehát ma nem.
Tegnap még jobb idő volt, akkor igen.
Meg is kérdezte a pénztáros csaj a benzinkúton, hogy nem félek-e az üvegszilánkoktól? "Nem", válaszoltam. :)
19/35 anonim válasza:
Igen szeretek, de csak otthon (v. rokonoknál) vagyok mezítláb. Utcára pl. papucsba mezítláb, iskolába cipőben zoknival. Cipőt mindig zoknival húzom. De azért imádok mezítláb lenni.
20/35 anonim válasza:
Én csak mezítláb cipőben !!! Én mezítláb cipőben járok suliba 1 napra 6-7 óra hosszára, és tök jó érzés !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!