Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretsz mezítláb lenni?

Szeretsz mezítláb lenni?

Figyelt kérdés
Mezítlábas papucsban, szandálban, cipőben mászkálni, otthon, utcán, suliban, munkahelyen. Vagy teljesen mezítláb (lábbeli nélkül) járkálni az utcán.

2009. okt. 16. 17:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
64%

nem

se nyáron,se ősszel, se tavasszal, télen meg főként nem

2009. okt. 26. 11:07
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

itthon vagyok csak mezítláb....most is de asszem veszek föl egy zoknit mert lázas vagsyok meg fázik a lábam 8)

de ha az utcán sétálok nyáron akkor mezítláb járok,de elviszem a papucsom(a kezemben van) h lássák nem egy hajléktalan ribanc vokXD

2009. okt. 26. 11:16
 13/35 anonim ***** válasza:
75%
Mezitláb születtem:D mindig és mindenholxD kivéve sulibanxD:D
2009. okt. 26. 23:49
 14/35 anonim ***** válasza:
85%
Szia. Én nem szeretek, mert mindíg fázik a lábam:( Kiskoromban viszont állandóan mezítláb voltam, mindíg levettem a zoknit. Egyszer aztán anyukám harisnyát adott rám, hogy ne tudjam levenni, mert félt, hogy felfázom. Kínlódtam is....:)))))) De ma már nem szeretek. Na meg nem szépek a lábaim és szégyellem őket. A barátom pedig az ellenkező eset: Ő nagyon szeret mezítláb lenni. Volt, hogy esett az eső (nyár volt) és mezítláb volt a papucsban, mikor elém jött.
2010. jan. 20. 09:42
 15/35 anonim ***** válasza:
78%
Otthon még igen, de nagyközönség előtt nem. :( (F/26)
2010. febr. 10. 13:40
 16/35 anonim ***** válasza:
93%
Szia. Igen:) Otthon mezítláb vagyok, csak akkor veszek fel zoknit, ha megyek valahova, vagy ha tényleg hideg van. Nyáron nem hordok zoknit. Szerintem nagyon egészséges, ha sokat vagyunk mezítláb:) Üdv: Gyuszi
2010. febr. 10. 15:20
 17/35 anonim ***** válasza:
90%
Igen! Szeretek mezítláb mászkálni az utcán is!
2011. ápr. 24. 16:53
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Ma nagyon hideg van, és munkába is kellett jönnöm, tehát ma nem.

Tegnap még jobb idő volt, akkor igen.

Meg is kérdezte a pénztáros csaj a benzinkúton, hogy nem félek-e az üvegszilánkoktól? "Nem", válaszoltam. :)

2011. máj. 16. 14:18
 19/35 anonim ***** válasza:
82%
Igen szeretek, de csak otthon (v. rokonoknál) vagyok mezítláb. Utcára pl. papucsba mezítláb, iskolába cipőben zoknival. Cipőt mindig zoknival húzom. De azért imádok mezítláb lenni.
2013. jún. 5. 15:00
 20/35 anonim válasza:
70%
Én csak mezítláb cipőben !!! Én mezítláb cipőben járok suliba 1 napra 6-7 óra hosszára, és tök jó érzés !!
2013. jún. 5. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!