A lakáson kívül hol szoktál, hol szeretsz még mezítláb lenni, ha az időjárás engedi?
Milyen helyen, milyen talajon (vagyis mi a kedvenced), milyen alkalomból (pl. csak strandon, kiránduláson, stb.), és egyedül, vagy társaságban?
Ha nem szeretsz mezítlábaskodni sehol, azt is írd meg, hogy miért nem?
Kérlek írd meg a korodat, és a nemedet is légyszíves!
MIndenhol, házban, kertben, fűben, homokban :) vízben, betonon, kavicson:) amikor locsolom a kertet és a járdán megáll a víz, fölmelegszik, abban tocsogni :D::D
CSak ez macerás, mert akkor a házba menés előtt mindig lábat mosni, betonon beleléphetek akármibe... ott inkább papucsban vagyok. Ja és melóba meg úgy általába boltba stb.. se mezítláb járok :)
nyáron szeretek mezítláb lenni,még a munkahelyen is-tehát hogy ledobom a cipőmet,és anélkül mászkálok,de csak és kizárólag ott,ahol nincsen kő,csempe.Sokszor megszívtam már a felfázással-vérpisiléssel:-(Erre nagyon érzékeny a szervezetem.
Tehát sajnos csak nagyon óvatosan tehetem ezt meg.
Ahol SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT NEM MEZÍTLÁBASKODNÉK:
uszoda és területe,öltözők(viszont akikkel sportolok,igen szivesen tapicskolnak végig az öltözőben mezítláb télen-nyáron,szerintem ők még nem kaptak el jó kis köröm/láb gombát),és olyan helyeken,ahol gombás lehetek.
Homokban imádok tapicskolni,otthon szőnyegen is.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Az udvaron, folyóparton, a határban, a kollégiumban, az iskolában, iskolaudvaron. Strandon is, de csak nyáron, amikor van lehetőség betonon is menni, nem csak gombatenyészet padlóburkolón.
Társaságban is. Engem már úgy ismernek, aki mindig mezítláb van.
Én imádok mezítláb lenni:)
Olyan jó!
Strandon,itthon,kertben,udvaron,betonon,kavicsoson,homokon,fűn stb. Ha sétálok hazafelé a suliból,mindig(persze nyáron) leveszem a cipőet,és mezítláb megyek:) De nekem jót ia tesz,mert lúdtalpas vok:D
Nagyon tisztaságmániás vagyok, ezért mezítláb csak itthon szoktam lenni, mert itt tudom mi van és mi nincs a földön. :D Egyszerűen megőrülök, ha valahol máshol kell mezítláb lennem, utálom pölö mikor haverom mezítláb járkál a házukban (ahol azért nemigen takarít) és felpakolja a lábát az asztalra, és aztkell látom hogy tiszta retek a talpa. :'D
Viszont a házunkon kívül az egyetlen hely, ahol szeretek még mezítlábaskodni, az a száraz homok, de érted az a selymes, a tanyasi utakon, amit felmelegít a nyári napfén és oly kellemes ahogy simogatja a talpamat lágyan és lehet rugdosni meg mondjuk könnyezni, ha a szemedbe megy, de ez már nem olyan idilli. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!