Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A lakáson kívül hol szoktál,...

A lakáson kívül hol szoktál, hol szeretsz még mezítláb lenni, ha az időjárás engedi?

Figyelt kérdés

Milyen helyen, milyen talajon (vagyis mi a kedvenced), milyen alkalomból (pl. csak strandon, kiránduláson, stb.), és egyedül, vagy társaságban?

Ha nem szeretsz mezítlábaskodni sehol, azt is írd meg, hogy miért nem?

Kérlek írd meg a korodat, és a nemedet is légyszíves!

2010. márc. 9. 06:15
1 2
 11/16 Serpent ***** válasza:
100%

Az utcán is szívesen lennék mezítlábas, ha nem lenne minden méteren széttörve egy sörös/piás üveg.

Homokon szeretek mezítláb lenni, ha az forró. Ha az egész utca homokkal lenne borítva, és teljesen hétköznapi dolog lenne a mezítláb járkálás, akkor nyáron még szandált se húznék

2018. jan. 15. 21:12
 12/16 Serpent ***** válasza:
11/11 vagyok 24/Férfi
2018. jan. 15. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Pesti belvárosi bunkó vagyok, betondzsungel minden, de ha kívánhatnék valamit, az talán pont az lenne, hogy bárcsak egész nap mezítláb lehessek, az életben ne kelljen többet cipőt hordanom, és mindenhova mezítláb közlekedhessek. :(

30/F

2018. máj. 29. 00:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyáron szinte mindig mezítláb vagyok, bár teljesen mezítláb csak itthon, vendégségben, strandon, esetleg kertben szoktam lenni, de utcára szandált veszek fel, hogy ne sérüljön, ill. ne legyen koszos a talpam.
2020. nov. 27. 00:44
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es vagyok: 35/F
2020. nov. 27. 00:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a mezítlábazást.
2022. máj. 1. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!