Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valakinek volt már itt baja...

Valakinek volt már itt baja az úgy nevezett menő emberkékkel?

Figyelt kérdés

Van egy kisebb csapat a falunkban, eredetileg néptánckör, de két hete előadtak egy Alkonyatos baromságot a kultúrház valami rendezvényén.

Most meg ők a sztárok, autogrammokat osztogatnak, mindenki az ő seggüket nyalja. Ők persze bunkók, lealázzák a náluk szerencsétlenebbet.

Egy rendezvényen beszélgetni akartam az egyikkel, erre azt mondta, hogy egy senki vagyok és ne mutatkozzak vele, mert árt az imidzsének.

Mindenki az ő hátsójukat nyalja ebbe a faluba. Bosszant, hogy ezek a példaképek. Egy kivagyiskodó senkinek tartanak, mert még nem adtam ki regényt, hanem még csak írom.

2013. júl. 3. 18:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy lehet velem van a gond, és irigy vagyok, és valójában nem is s*ggf*j*k? Áhh lehet beütött a Stockholm szindróma.
2013. júl. 3. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég ez most komoly? Fellépnek valami bivalybasznádi kis faluban egy rendezvényen, aztán azt hiszik hogy ők a világ közepe? Érdekes emberek vannak...
2013. júl. 3. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
És a vicces, hogy az egész falu a lábaik előtt hever. Körbe nyálazzák őket, ők a sztárok. Komolyan, bárkire bármit büntetlenül mondhatnak, mert ők jaj de tehetségesek...
2013. júl. 3. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Én tuti hogy leköpném őket!!!

Ne haragudj de ezzel emberi méltóságod sértették meg,Én lehet adtam volna egy pofont legalább!!!

Ami meg a falusiakat illeti,ez van ha ők ezt szeretik akkor menjenek és nézzék éjjel nappal!Én előadásra bemennék és kis xargolyókkal csúzliznám őket fellépéskor!Tuti keresztbe tennék nekik valahogy!!!

2013. júl. 3. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Te jó isten :D Mik vannak... Egy menő, azonban végtelenül gonosz néptánckör előad egy jelenetet az alkonyatból, és fejükbe száll a hírnév? :D Epikus
2013. júl. 4. 00:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez folyik itt vidéken. Itt azokból lesznek sztárok, akik nem érdemesek rá.
2013. júl. 4. 07:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg a x faktort meg az ilyen xarokat!Állandón románok meg cigók nyerik,mert jótékonykodni kell!Nem arról szólt a műsor hogy a jobbakat juttatják előre?Ez is csak egy előre lejátszott sz ar,mikor indítják a műsörokat már előre le van beszélve hogy ki nyer!
2013. júl. 4. 11:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Úgy érzem valami nincs rendben a környezetemmel. Úgy fest az egész faluban csak én rühellem őket, de nagyon... Komolyan, ezek a példaképek?

Szombaton volt falunap, részegen ott szédelegtek, és ordibálták, hogy mocskos nácik, meg pusztuljon a jobbik. És mindenki csak nevetett rajtuk.

Bezzeg ha én csinálnám, akkor már a rendőrséget hívnák ki, vagy megvernének.:(

2013. júl. 4. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát elég elb*szott egy világ van faluhelyen. :D Pedig én se szeretem a Jobbikot.
2013. júl. 4. 18:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Jó, elfogadom. Népszerűek, és én soha a nyomukba se érhettek.:((((

Ők valami maradandót alkottak, amiről az egész falu beszél, máshol is befogják mutatni. Ők ettől mérhetetlen önbizalmat kaptak.

És ezzel megkapták a jogot, hogy mástól, aki náluk alacsonyabb rendű elvegyék azt.

2013. júl. 4. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!