Mit változtatnál meg magadon?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 09:37
1/10 anonim válasza:
A külsőmön talán az orromat,és mindig zavart hogy kicsik a melleim.Belsőleg,pedig azt hogy türelmesebb legyek.
2/10 anonim válasza:
Ha bármit lehetne akkor azzal kezdeném hogy eltüntetném a melleimet teljesen, szebb bőrt is szeretnék, meg eredeti szőke hajat, magasságomhoz is kéne még plusz 10 cm. Aztán ennyi elég is lenne.
3/10 anonim válasza:
Azt, hogy ne legyek ilyen hirtelenbolond xD Meg hogy ne pánikoljak be különböző dolgoktól. Pl. félek az utcán egyedül, főleg sötétedés után+gyanús alakoktól tartok..(bp.) meg autóban ülve is attól rettegek, hogy nehogy balesetet szenvedjek(nem vezetek,nincs jogsim,nem is lesz soha!!!) meg az arachnofóbiámat küzdeném, le dehát félek a pókoktól nem tehetek róla.. ááá
4/10 anonim válasza:
9.48-as vagyok. Még hozzátenném, hogy a külsőmön nem nagyon változtatnék semmit, max. a ruhatáramat cserélném le. Tök átlagos cuccaim vannak, de én kicsit rockosabb,punkosabb szeretnék lenni
5/10 anonim válasza:
Semmit számomra a külsőm tőkéletes, belső tulajdonságokkal ugyan vannak gondok de nem változtatnék rajta. 18/L
6/10 anonim válasza:
Az orrom lehetne kisebb,a mellem lehetne azért egy számmal nagyobb(úgyis picike lenne...),a bőröm lehetne azért sötétebb(hullafehér vagyok),a vádlim lehetna vastagabb,a fenekem lehetne feszesebb,és örülnék ha eredeti világosszőke hajam lenne,ne kéne festeni.
8/10 anonim válasza:
az anyagi helyzetemet, illetve a fogsoromat. nem, igazából csak az anyagi helyzetemet, akkor lenne lóvé fogorvosra is.
9/10 anonim válasza:
nagyobb melleket kérnék, és olyan alkatot, hogy akármennyit ehessek, ne hízzak:D
10/10 anonim válasza:
Én csak azt ,hogy ne legyek szemüveges:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!