Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit változtatnál meg magadon?

Mit változtatnál meg magadon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
A külsőmön talán az orromat,és mindig zavart hogy kicsik a melleim.Belsőleg,pedig azt hogy türelmesebb legyek.
2009. okt. 16. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármit lehetne akkor azzal kezdeném hogy eltüntetném a melleimet teljesen, szebb bőrt is szeretnék, meg eredeti szőke hajat, magasságomhoz is kéne még plusz 10 cm. Aztán ennyi elég is lenne.
2009. okt. 16. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ne legyek ilyen hirtelenbolond xD Meg hogy ne pánikoljak be különböző dolgoktól. Pl. félek az utcán egyedül, főleg sötétedés után+gyanús alakoktól tartok..(bp.) meg autóban ülve is attól rettegek, hogy nehogy balesetet szenvedjek(nem vezetek,nincs jogsim,nem is lesz soha!!!) meg az arachnofóbiámat küzdeném, le dehát félek a pókoktól nem tehetek róla.. ááá
2009. okt. 16. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
9.48-as vagyok. Még hozzátenném, hogy a külsőmön nem nagyon változtatnék semmit, max. a ruhatáramat cserélném le. Tök átlagos cuccaim vannak, de én kicsit rockosabb,punkosabb szeretnék lenni
2009. okt. 16. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Semmit számomra a külsőm tőkéletes, belső tulajdonságokkal ugyan vannak gondok de nem változtatnék rajta. 18/L
2009. okt. 16. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az orrom lehetne kisebb,a mellem lehetne azért egy számmal nagyobb(úgyis picike lenne...),a bőröm lehetne azért sötétebb(hullafehér vagyok),a vádlim lehetna vastagabb,a fenekem lehetne feszesebb,és örülnék ha eredeti világosszőke hajam lenne,ne kéne festeni.
2009. okt. 16. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindent.
2009. okt. 16. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
az anyagi helyzetemet, illetve a fogsoromat. nem, igazából csak az anyagi helyzetemet, akkor lenne lóvé fogorvosra is.
2009. okt. 16. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
nagyobb melleket kérnék, és olyan alkatot, hogy akármennyit ehessek, ne hízzak:D
2009. okt. 16. 14:03
 10/10 anonim válasza:
Én csak azt ,hogy ne legyek szemüveges:/
2009. nov. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!