Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kilátástalanság, Bizonytalansá...

Éva1987 kérdése:

Kilátástalanság, Bizonytalanság! Miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

Nem tudom más h van ezzel de a bizonytalanságtól szerintem nincs rosszabb a világon:S

Sajnos elég sötét a jövőképem, nem vok depressziós de ezek ellenére megfordult a legrosszabb lehetőség a fejemben már nem is 1szer az elmúlt évek alatt. Ez mind a munkakeresésből ered. Nagyon nehéz. Ahogy befejeztem a szakközepet még reménykedve álltam ez előtt de fogalmam sem volt h ez mennyi problémát tud okozni. Az elmúlt 3 év alatt persze adódtak lehetőségek de ezek is csak pár hetes vagy hónapos kisebb munkák voltak.(ismertség által).De ebből se volt túl sok.

De most már lassan egy éve semmi,a helyzetet súlyosbítja h elég komoly szorongásban szenvedek(szoc,fóbia).Tény nem látom a kiutat belőle. Sokan mondják annak ellenére h van tartós munkájuk nem boldogak mert nagyon stresszes, a főnök meg lekezelő,bunkó. Szóval egyik sem a legjobb. Hogy tud az ember így a mai világban nyugodt lenni?Én sehogy, állandóan rettegek mi lesz ha....Egyre nehezebb ez az élet!

2013. júl. 1. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs más választás, magadon kell változtatni. Menni, aktívnak lenni, akkor is ha épp nem esik jól.
2013. júl. 1. 15:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Az aktivitás az jól esik csak korlátozottak a lehetőségek sajnos.
2013. júl. 1. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!