Éreztetek már így?
Figyelt kérdés
Mikor lesz valami koncert, esemény, akkor elvágytok otthonról, ott akartok lenni, ha meg elmentek akkor meg totál szarul érzitek magatokat.
Ha meg nem mentek el, akkor meg azért vagytok rosszkedvűek.
#éreztetek már így?
2013. jún. 30. 20:36
1/4 anonim válasza:
Ja,lehet a rossz társasággal mész.Olyannal menj akivel mindig jól érzed magad.
2/4 A kérdező kommentje:
hát, most meg vagyok fogva, mert igazán társaságom sincsen. vannak olyanok akikkel egy ideig együtt haverkodtunk, csak az már egy jó ideje volt. fura lenne megint "bekéreckedni" közéjük... nem vagyok a legnépszerűbb fajta, de mikor csak azokkal az emberekkel vagyok akikkel valóban bírjuk egymást, frankón elvagyunk. (elvoltunk) nem lenne jó érzés az hogy elutasítanak mikor megkérdezem őket hogy lejönnek-e....:(
2013. jún. 30. 20:51
3/4 anonim válasza:
Én mikor fiatalabb voltam,nem szórakoztam,ha buli volt akkor mentem egyedül is és soha nem unatkoztam,mindig valakik hozzámverődtek,mindig összeismerkedtem valakikkel,stb.
Ha bekorlátolod magad akkor van úgy hogy rossz a buli és hazavágysz!Én azt mondom mikor kezded gáznak érzeni a helyzetet,menj oda a pulthoz rendelj egy felest egy sörrel aztán had szóljon a buli!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!