Miért álmodtam ezt, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy megyünk haza a barátnőmmel és elmentünk az ő utcájukba és találkoztunk egy helyes fiúval, mindketten kinéztük magunknak. Leültünk egy padra és beszélgettünk vele . először nagyon elutasító volt, aztán elkezdtünk rivarizálni a barátnőmmel, és (ez vicces lesz) ő átváltoztatott egy bohóccá (szó szerint)! Aztán bement egy házba és akkor a fiútól megkérdeztem hogy mit gondol a szerelemről. aztmondta hogy mindig egy puszival (arcra) kezdődik. megkérdeztem hogy én adhatok-e neki egy puszit. Megengedte *.* és még azelőtt nagyon mélyen belenéztem a szemébe és olyan tengerkék volt mint a filmekben! (úgy éreztem hogy szerelmesek vagyunk és hogy nagyon nagyon szeretjük egymást!) Aztmondta hogy csináljuk az hogy mikor kijön a barátnőm ö a kisujjával átkarolja az én kisujjam! xD Aztán meg hogy fogjam meg a kezét (úgy szerelmesen!) és amikor meglátja a barátnőm akkor hirtelen rátsam el de ő majd megszorítja hogy nem akarja elengedni! így akartuk megmutatni hogy szeretjük egymást! és közben el is felejtettem hogy bohócként nézek ki! és ennyi! részletek: én 12 éves vagyok, ő 14 volt! és olyan boldog voltam de tudom hogy ez sosem történhet meg! mit jelenthet? Válaszokat légyszives! normálisakat!2013. jún. 30. 16:23
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy faszhiányotok van.
2/3 anonim válasza:
#1 Az úgy lényegre törő. De jót röhögtem.
Kérdező: Igazából nem mondott hülyeséget az első válaszoló, csak a férfi nemiszerv megnevezését úgy értsd, hogy fiú.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) xDD
2013. júl. 1. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!