Az normális, ha már vagy egy éve nem álmodtam semmit?
Figyelt kérdés
Kicsit zavar, szeretek álmodni, de már nagyon rég nem álmodtam semmit.. :/ mi lehet az oka? Nem alszok elég jól?2013. jan. 29. 20:50
1/6 anonim válasza:
Azt mondják, az ember minden éjjel álmodik, legfeljebb nem emlékszik rá ébredéskor. És igen, elképzelhető, hogy ha rosszul alszol, akkor az lehet az oka.
2/6 anonim válasza:
Normális. Én egy évben, ha kétszer emlékszem az álmomra, akkor az már sok. Az álomkutatók szerint mindenki, minden alkalommal álmodik, csak vannak, akik nem emlékeznek rájuk. És pontosan fordítva van, ha nagyon mélyen alszol, akkor nem emlékszel az álmodra. (Én pl. szerencsére úgy alszom, mint a bunda.)
3/6 A kérdező kommentje:
Régebben mindig álmodtam, aztán elkezdett ritkulni, és aztán megszünt. Mostanra semmi.
2013. jan. 29. 21:17
4/6 anonim válasza:
Elsőt korrigálnám.
Sok ember van, aki egyetlen álmára sem emlékszik soha. Akik reggelre kelve emlékeznek arra, mit álmodtak gyakrabban azért emlékeznek, mert nem aludták ki magukat rendesen. Másik gyakori ok, ha a munkába vagy iskolába menés miatt olyankor kell felkelnie, amikor épp mély alvásban van.
5/6 anonim válasza:
Nem történt valami változás a napirendedben? Mondjuk régebben nyolckor keltél, most hétkor.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor kb 9 körül aludtam el, és hatnál tovább nem tudtam aludni. Jött a kamaszkor kb fel 11 kor alszom el és kb nyolcig aludnek, de hétköznap fel hétkor kell kelnem.
2013. jan. 30. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!