érezted már magadat magánosnak? Hogy soha nem lesz senkid? Mit tettél? (melegek véleményét várom)
Figyelt kérdés
helyesnek mondott fiú vagyok, de a péniszem mérete miatt nem merek ismerkedni más meleg fiúkkal. emiatt már lassan lassan, annyira depressziós vagyok, a szeretet hiánya, a párkapcsolat hiánya, a szex hiánya, hogy lassan már az öngyilkosságon gondolkodom. mit lehetne tennem? mit tudnék tenni ez ellen? ebben az országban van vajon olyan meleg fiú aki nekem tetszik is, és akinek megfelelek kis mérettel? az átlag alatt van a méretem 2-3 cm el kb...2013. jún. 28. 22:23
11/15 A kérdező kommentje:
már nem nől, nem abban a korban vagyok, nem vok öreg, fiatal vagyok, de már nem abban a korban amikor nőlhet.
2013. jún. 28. 22:54
12/15 anonim válasza:
Akkor, kb 18-20é lehetsz. Nemrégen voltam a CoXx-ban, óriási élmény!! Próbáld ki, dughatsz sokat vagy pedig a Magnum. De, a Magnumba már inkább középkorúak vannak.
Viszont a CoXx-ban rengeteg fiatal 20 év körüli srác van.
13/15 A kérdező kommentje:
de én nem akarok össze vissza dugdosni, 1 félek a méretem miatt 2 én egy párt akarok.
2013. jún. 28. 23:00
14/15 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot keresel hosszú távra?
15/15 anonim válasza:
Aki a farkad alapján dönti el,hogy kellessz e neki abból nem lesz komoly kapcsolat!
Ha valahol ismerkedek az alanyt felöltözve látom,ha viszonozza az érdeklődést és van mód a csókra akkor előbb-utóbb el is csattan...Soha nem téma kinek mekkora van és ha esetleg lekerül a ruha akkor már az fog a legkevésbé számítani!
Ha az agyatok egy hullámon rezeg akkor akkor az a 12 es is félelmetes hatást tud produkálni!
Az aki csak dugni akar az elutasít,aki viszont párt keres és minden oké,azt meg nem zavarja!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!