Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » érezted már magadat magánosnak...

érezted már magadat magánosnak? Hogy soha nem lesz senkid? Mit tettél? (melegek véleményét várom)

Figyelt kérdés
helyesnek mondott fiú vagyok, de a péniszem mérete miatt nem merek ismerkedni más meleg fiúkkal. emiatt már lassan lassan, annyira depressziós vagyok, a szeretet hiánya, a párkapcsolat hiánya, a szex hiánya, hogy lassan már az öngyilkosságon gondolkodom. mit lehetne tennem? mit tudnék tenni ez ellen? ebben az országban van vajon olyan meleg fiú aki nekem tetszik is, és akinek megfelelek kis mérettel? az átlag alatt van a méretem 2-3 cm el kb...
2013. jún. 28. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én igaz, csak netes oldalakon néztem eddig szét, de ott akik kerestek, elég sokszo hangsúlyozták, hogy kis mérettel keresnek valakit...

Ettől meg vannak fontosabb dolgok is az életben, fontosabb célok. Nem éri meg öngyilkosnak lenni.

2013. jún. 28. 22:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Bocs, a szőrszálhasogatásért, de mennyi is az annyi?
2013. jún. 28. 22:31
 3/15 A kérdező kommentje:
12
2013. jún. 28. 22:33
 4/15 anonim válasza:

A pénisz méret nem hátrány. Attól függ passzív vagy vagy aktív? Tehát szopsz vagy szopatsz?

Nekem átlagos a méretem, kb 17cm és passzív homo vagyok. Eszembe se jutna használni a péniszemet csak én szopok és engem dugnak.

2013. jún. 28. 22:33
 5/15 A kérdező kommentje:
átlag 13 - 17. nekem 11-12 hangulattól függ... ku*rva szar... és képzeld aktív vagyok, és ez gáz :(
2013. jún. 28. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
akkor a műszer másik oldalára kéne állnod talán jobb lenne
2013. jún. 28. 22:41
 7/15 anonim ***** válasza:
6. Az nem hiszem, hogy ilyen egyszerűen működik...
2013. jún. 28. 22:42
 8/15 A kérdező kommentje:
jó de én egy cuki vékony, aranyos fiút akarok, aki hasonló hozzám, és nem egy erős, nagydarab, izmos szőrös macsót... ez itt a gáz....
2013. jún. 28. 22:43
 9/15 A kérdező kommentje:
és a másik hogy ez sajna nem ilyen egyszerü. mert ez belülről jön hogy én akarok a fiú lenni. de mondjuk ha egy cuki olyan akit az elöbb leírtam megdugna, és egymást kölcsönösen dugnénk az sem lenne rossz-
2013. jún. 28. 22:44
 10/15 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 28. 22:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!