Mit kezdjek azzal, hogy az összes ismerősöm jobb, életre valóbb, sikeresebb mint én?
Figyelt kérdés
Én meg egy rakás szerencsétlenség vagyok...
L
2013. jún. 28. 18:13
1/4 anonim válasza:
Ezzel én is küzdöttem-küzdök, de a kérdésre viszonylag egyszerű a válasz: olyan nincs, hogy valaki MINDENBEN sikeresebb, mint Te. "Az erőseknek is vannak gyengéik, és a gyengéknek is erősségeik", mondta Kassai Lajos lovasíjász. Találj (ki) valamit, amiben Te vagy a legjobb! Tudom, ezt mondani könnyebb, de tudom, miről beszélek, hiszen, mint mondtam, én is ugyanebben a cipőben evezek.
Nekem a sport volt ez.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Megkérdezhetem,hogy mit sportolsz?
2013. júl. 3. 16:41
3/4 anonim válasza:
Nálam is ez volt. Engem a zene vonzott, hát keményen dolgoztam rajta, hogy megtanuljak hangszereken játszani. És kiderült, van hozzá tehetségem nem kevés. Azóta sokkal nagyobb az önbizalmam. Keress valamit te is amiben úgy érzed jó lehetsz. Szerintem az is fontos, hogy ne tedd túl magasra a mércét. Tehát, ha 165cm vagy akkor ne a kosárlabdát válaszd. Fontos, hogy örömed leld abban amit csinálsz. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. júl. 3. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!